Terveisiä Vegasista

Las Vegas, day II. Kuten arvata saattaa, eihän se lähtö sujunut ihan ongelmitta. Aluksi meinasi sattua ihan klassinen moka, ja olin pakata liian ison laukun! Onneksi äiti oli tarkkana ja sanoi että tarkistappa lentoyhtiön sivuilta sallitut mitat. Mulla oli American Airlines ja pääsin Helsingistä Chicagoon yllättävän kivuttomasti, tuli nimittäin niinkin tykkileffoja kuin The Avengers ja Captain America mm. Chicagossa mulla oli kuuden tunnin vaihto ja totesin ettei ollut kyllä yhtään liian pitkä! Jonotin nimittäin 3 tuntia pelkkään passintarkastukseen, olin kuolla janoon siinä samalla ja sitten tullaukseen ja turvatarkastukseen meni neljäs tunti. Enkös sanonut että ne kääntää mun laukut ympäri ja niinhän ne käänsi. Mulla on tapana pakata pillerini ja jauheeni erinäisiin epämääräisiin pusseihin ja Kimmo sano että noita et kyllä sinne raijjaa. Glutamiinit olikin sievoisesti omassa pussissaan mutta kyllä hävetti ku sieltä valkoine pilvi pölähti tullimiehen naamalle. No selvittiin siitä onneksi ilman kumihanskoja ja taisin olla koneessa ainut joka ei missanu jatkolentoa. :)

Laskeuduin Vegasiin puolen yön aikaa paikallista aikaa siis ja Minna & Kimbe oli vastassa – mustangilla. ;) Tuulettelin jo aikasemmin että onneks niillä on vähän tyylitajua ettei tarvi mihinkää rutkuun hypätä. Siitä the Orleans hotellille ja aika lailla suoraan punkkaan.

Tässä vähän kuvasaldoa huoneestani, kyllä täällä kehtaa viikon majailla! Sängylläkin on kokoa niin että voin herätä vaikka alasti meritähdestä tuosta noin!

Olin hommannu myös keittolevyn ja kattilat poikineen että voin sitten omat pöperöt näppärästi vääntää. En vaa tietty tullu ajatelleeksi että sähköverkko on täällä toinen ja pirskatin levy ei toimi. Yritystä oli.

Tiistaina rynnättiinkin jo heti kaupoille ja sitten iltapäivänä mentiin keskelle Nevadan aavikkoa kuvauksiin yhden alan parhaimman kuvaajan eli Dan Rayn kanssa. Tässä vähän sneak peakia:

Photoshoot with Dan Ray

Photoshoot with Dan Ray

Oli tosi hauskaa, ootan innolla että millaista materiaalia sieltä parin viikon päästä putkahtaa!

Illalla mentiin vielä pumppailemaan rintaa ja olkapäitä minnekäs muualle kuin Gold’s Gymille. Aijuu! Kerroinko että lämpöä riittää? 40 astetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *