Kuka?

Aloitin blogin pitämisen vuonna 2012, mikä oli silloisen sponsorini edellytys yhteistyölle ja teemana tuntui olevan pitkälti aina seuraaviin IFBB:n bikini fitness -kisoihin valmistautuminen tai siihen liittyvä oheistoiminta, toisinaan sivuten enemmän tai vähemmän myös henkilökohtaisuuksia. Ajat muuttuu ja sittemmin olen jakanut päivityksiä jos on siltä sattunut tuntumaan ja yleensä vähemmän tosissani. Kuten jo pidemmän aikaa blogia lukeneet tietää, niin seitsemässä vuodessa olen ehtinyt treenata intohimolla, kisata 12 kertaa, mennyt naimisiin, rakennuttanut talon ja hankkiutunut äidiksi. Noin muutaman asian mainitakseni.

Never say never, mutta aikomuksenani ei ole ollut esitellä venynyttä vatsanahkaa lavoilla, vaan saada oma fysiikka suorituskyvyltään edes sille tasolle, mitä se on joskus ollut ja toivon mukaan vielä parannettua. Ulkonäkö on toissijainen juttu ja ei olekaan pitkään aikaan jaksanut kiinnostaa, miltä näytän, vaan haluan jaksaa touhuta ja pärjätä pojalleni vielä pitkään eikä niin, että hän pieksee mut jo 10-vuotiaana. Mietinkin pitkään, mitä blogin kanssa tulisi tehdä; siirtyä muualle ja aloittaa ”puhtaalta pöydältä” vai räjäyttää taivaan tuuliin. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että voin hyvin mielin lueskella vanhoja juttujani ja nyt vain teema ja nimi muuttuu enemmän sinne lifestyle-puolelle. Kiitos teille, jotka olette jaksaneet lukea tähän asti! Homma jatkuu yhtä säännöllisen epäsäännöllisesti.

”Glo up refers to a person who has suddenly become more attractive and mature.”

Tämän kaiken voisi kiteyttääkin, että olen Suvi Iso-Kuusela, Helsingistä lähtöisin ja nykyisin espoolaistunut 30-vuotias työssä käyvä vaimo ja äiti. Fine as fuck.

czmte5542

%d bloggaajaa tykkää tästä: