Vegas baby!

Tänään on kuulkaas Iso-Kuuselalla ollu täys pöhinä päällä, pyykkikone on laulanu aamusta asti ja pienen ydinpommin räjäytin kun repäsin vaatekaappini lattialle. Tässä pakkauksen lomassa tuumasin että onpa hyvä hetki tehä vähän tilaa tuleville uutuuksille. Oon jopa kliinis-putsannu valtakuntani, ni nyt ku tuun takasi voin läväyttää koko matkalaukullisen kaikkea ihanaa tuohon lattialle.

Sitten vähän niitä tunnelmia: LOMA. Ai helkkari on jo toinen tämän vuoden sisään. Tämä poikkeaa viime kerrasta vaan siihen malliin että nyt ei loikoilla lepotuolissa ja syödä buffetista. Kuulin valmennusjohdosta vähän sellaista puhetta, että nyt treenataan armotta ja S. Iso-Kuuselalle Kimben sanoin luvassa sellane Pro Training Camp että oksat pois! Olen kuule valmiina.

Oon jo innoissaan ihan siitä faktasta että tuun näkee maailman huiput. Tässä on mun kestosuosikki Dianna Dahlgren ja jos joku päivä vaihdan liigaa ni se on sitten tässä:

Upea!

Mulle itelleen kisakunto on todella epäluonnollinen olotila, olen normaalisti vähän ’pehmeä’ ja viimeistelyssä paino saattaa tippua jopa 3 kg, mutta kyllä se tulee myöskin nopeasti takaisin. Kyllähän nainen on kauneimmillaan vähän persevämpänä kuin niin että säikeet näkyy, luut töröttää ja posket on kuopalla.


Mä oon saanu Umpulta myöskin tällaisen jokatytön selviytymispaketin ja uskoisin että nyt pysyy tämäkin pörrö kuosissa vaikka lämpötila taitaa huidella pitkälle yli kolmenkympin. Oon meinaa saanu uuden lisänimen ja se on ’aina glamour’.

Mä laittelen Olympia raporttia jahka tuun takasin. Mikäli tuun takasin. ;)

2 vastausta artikkeliin ”Vegas baby!”

  1. Suvi, sun blogi on ihan paras! Sulla on huippu kirjotustyyli ja huumorintaju!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *