Olympia weekend

Tänne alkoi valumaan viikolla kilpailijoita pikkuhiljaa, mutta varsinainen Olympia weekend alkoi torstaina, jolloin kansalla oli mahdollisuus päästä kuikuilemaan kilpailijoita ja tottakai sinne oli päästävä.

 Bongasin heti kärkeen Nicole Wilkinsin, joka olikin aika sirppu verrattuna heinäkuuhun, jolloin tapasin hänet Lahdessa.

Nicole Wilkins

 Koska oma lajini on bikinipuolella niin tottakai änkäsin itseni jokaisen top-tytön kanssa samaan kuvaan. Täytyy heti kättelyssä infota että mulla on kyllä 10 cm jatkopaloja (11,5 jos tarkkoja ollaan) etten suinkaan noin amatsooni ole.. India Paulino on kyllä aikalailla Umpun kokoa ja sijoittui kolmanneksi.

India Paulino

 Nicole Nagrani tuli toiseksi tänään. Ja likka on muakin 3 vuotta nuorempi.

Nicole Nagrani

 Ja sitten on vielä juuri miss Bikini Olympia -tittelin ominut Nathalia Melo. Voitto menikin vartalon puolesta sinne minne pitikin, vaikka mä kyllä edelleen tykkään Diana Dahlgrenista, joka oli neljäs.

Ms Bikini Olympia Nathalia Melo

 Perjantaina avattiin messut, jonne sännättiin heti ovien avattua näytteenottoon. Siinä pimahti itse jos kukin ja selkä vääränä kannettiin proteiinipussia ja -patukkaa ja nyt on lisäravinteita varmaan seuraavalle kolmelle kuukaudelle. Ainiin, huomenna tuplataan määrä eli eiköhän puoli vuotta pärjätä.. nippa nappa.

Hetki ennen näytteenoton alkua

 Kysyin Kimmolta että vieläkö Jessica Paxon kisailee ja siitä puhe mistä puute, nimittäin siinähän se tuli naamalle osastolla.

Jessica Paxon

Mä oon ollu ihan mehuissani täällä ja nauttinu kuulkaas täysin rinnoin kaikesta. Huomenna on luvassa lisää koitoksia ja illalla selviää uusi Mr Olympia! Mutta mulla on vahva haju sijoista yks ja kaks;)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *