Uudet SUOTUISAT tuulet

Viime vkl meni aika lailla tien päällä: Lauantaina olin Turussa Fitnesstukun uuden liikkeen avajaisissa ja sieltä suhautin ensin Nokialle viemään muuttokuorman Minnalle & Kimmolle ja siitä porukalla Tampereen Hulluun Poroon kannustaa meiän Umpson voittoon.

Manse muscleshown mestari Umppu <3

Mulla meinaa kisoissa nousta ’vähän’ ramppikuumetta ja vain jokainen lavalla itse seissyt todella tietää sen tunteen. Vaikka kuinka olisi esiintymiskokemusta (ei ole), on täysin eri asia pönöttää lavalla muiden arvosteltavana, varsinkaan jos ei ole ’tottunut’ olemaan silmätikkuna. Siinä vaiheessa kun lavan takana noustaan portaita, väitän että jokaisella lepattelee perhoset vatsassa tai vaihtoehtoisesti noin kuvainnollisesti valahtaa paskat housuun. Pointti on siinä, miten tämän jännityksen hyödyntää ja sen vaan sanon että itselläni on vielä aika lailla tekemistä! Tätä kautta ei nimittäin ole vielä täysin purkitettu; seuraavaksi junioreiden Maailmanmestaruuskisat Budapestissa! Virallinen lähtölupa tulee kuitenkin 17.11. mikäli kunnossa ollaan ja sen suhteen ei pitäisi olla mitään epäselvyyksiä.

Sunnuntaina meillä oli pientä tiimipäivän poikasta, kun katsottiin osa-porukan kanssa t-kävelyä ja poseerauksia. SM-lavalla meille annettiin 30 sekuntia aikaa suorittaa t-kävely, ja aika lähti käyntiin siitä hetkestä kun astuttiin esiin verhojen takaa. Kaikillehan se tuli puskista ja siinä tuli kiire pois muiden jaloista. Espanjassa kun vedin ’Suomi-setin’, todettiin videoista jälkikäteen että siinä olisi pitänyt tapahtua niin paljon enemmän. Meillä onki nyt hyvää aikaa höystää mulle sellanen ’koreografia’ että oksat pois!

Kiitos Tommi kuvasta

Sain samalla uuden ruokavalion ja lisättiin yksi ateria. Oon helpottunut ja innoissaan, sillä herään kuitenkin arkisin ennen 5 ja nukkumaan en malta mennä ku ’vasta’ 22 aikaan. Tämä tuntuu ainakin näin parin päivän perstuntumalta toimivan ja herätelleen tätä minun hiipunutta aineenvaihduntaa, nimittäin nälkä korventaa enemmän ku koskaan kisadieetillä!

Vauhti ei ole siis hiipunut, päinvastoin! Puurot koneistossa sytyn näistä aamusaleista: innoissaan lähdin eilen vääntään selkää uudella ohjelmalla, kaiken muun muistin ja sitten – pikkuhousut. No, nyt on jumissa koko akka ja täytyy ottaa viikottaiset hieronnat mukaan kuvioihin venyttelyn ja muun mukavan lisäksi. Tämä vko painellaan vielä pimeällä pururadalla kepeässä syys säässä ja oho! Olenko unohtanut mainita että lomaillaan ens vko? @ the O!!! Näihin kuviin ja tunnelmiin…

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *