Kaikille ihanille naisille (miksei miehillekin)

Tänään vietetään kansainvälistä kotkottimien päivää ja ristus jos joku miespolo sen unohtaa, muistetaan se kyllä hamaan tappiin ja vielä kauan sen jälkeen. Itseltäni varovasti kysyttiin aamulla haluanko tehdä jotain erityistä ja koko päivä oli aikaa miettiä jotain konnuuksia. Eilen sain kuitenkin mukavasti förskottia, sillä kämppä oli siivottu ja illalla sain pihvin pöytään bataatti-ranujen kera. Hienosti paikattu, sillä olin ollut niin pitkään reissussa, että oli jo unohtunut miltä näytän. :)) Hauskaa vain, sillä kukaan nainen ei taida tietää koska vietetään kv-miesten päivää (onneksi Google tietää, 19.11. btw) ja jos tietää, se kyllä ignoorataan. Koska naiset odottavat teiltä, hyvät miehet, tänään jonkin sortin huomionosoitusta, suosittelen tyhjentämään pajatson! Vajaa viikon päästä eli 14.3. vietetään Pihvi ja suihinotto –päivää eli kyllä pitäisi kotonakin herua.  Käsittääkseni tämä on payback Ystävänpäivästä, jolloin miehet silloinkin yrittävät kaikkensa, ainakin rapakon toisella puolella.

Tästä voi käydä vaikka tilaamassa maukkaat herat, niin pysyy naiset & miehet hyvillä mielin: Fitnesstukku tarjoaa nyt -41 % Whey-80:stä. Tarjous on voimassa 13.3. asti (lähes kuuluisaan pihvipäivään), kannattaa olla nopea sillä säästö on se joka kannattaa.

image004

Makuina mm. cookies’n’cream, banaani, caramel latte, cinnamon bun, mansikka, suklaa, vanilla pear.. You name it!

Minä en niin näistä feministien hömpötyksistä perusta, mutta nautin kyllä sen tuomista ”eduista” tällaisena päivänä. Miehet joutuvat niin kovasti yrittämään olemaan mieliksi ja vaikka yleensähän se menee metsähallituksen puolelle, voitaisiin me naiset vastineeksi yrittää olla nillittämättä (vaikka viikkoon), oppia arvostamaan mitä meillä on ja pistää vähän eforttia. Eräs työkaverini kysyi minulta yksi päivä, miten jaksan aina olla niin huoliteltuna (liippaa varmaan siihen, että taidan käyttää meikkiä keskivertoa reippaasti enemmän, muusta en sitten tiedä) ja yksinkertainen vastaus siihen on, että kunnioittaakseni itseäni ja muita. Jos pitää valita pyrinkö parhaimpaan mihin sillä hetkellä  kykenen vai olenko kuin petolinnun persus pahimpaan ripuliaikaan, valitsen ensimmäisen.

Niin ne vaan ajat muuttuu ja Madamen opit menny hyvin perille. :) Tapakoulutusta vielä Oonalle, sillä kyllähän naisen tulee osata käyttäytyä ja tietää paikkansa. Hyvä on myös tietää, koska menee yli: Nonyt! ajattelin, kun Minnuli laskeutui messuvermeissään liukuportaista (moni sanoisi, että pikkuhousut ja toppi). Fitnessalan suurimmille messuille kombo sopii kuin sormi sieraimeen, mutta siinä vaiheessa kun täräytettiin Hiltonin ravintolaan, ymmärrettiin että ampui himppasen yli porukan tuijottaessa kuin sonni uutta lankkuaitaa.

“At the end of the day, let there be no excuses, no explanations, no regrets.”
Hyvää Naistenpäivää <3

IMG_6239

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *