Today it hurts, tomorrow it works

Sain kunnian liittyä Spartan Gear -urheilijoiden pariin ja tänään saapui kotiovelle kannettuna paketti, joka sisälsi 8 kg:n kahvakuulan ja pari voimakuminauhaa. Näillä saa vaikka mitä jänniä juttuja aikaan (niistä lisää) ja eritoten olen kiitollinen vaaleanpunaisesta kuulasta – sopii minun ja Lulleron värimaailmaan kuin nyrkki silmään. :)

021m3
026m

SpartanGear_Front_WHITE_text

Spartan Gearin osaamisaluetta on nimenomaan toiminnallinen harjoittelu, kahvakuulat ja kamppailulajit. Spartanin Facebook-sivuilla on tykkäämällä mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa voi voittaa pari ilmaista ohjaajakoulutusta. Kaikki vaihtelu on aina terästä ja aion itsekin osallistua, joten onnellisen voittajan kanssa näemme todennäköisesti koulutuksessa! Ei haittaa vaikka arpaonni ei tällä kertaa suosisikaan, nimittäin ohjaajakoulutuksen tarjoushinnat on voimassa aina lokakuun loppuun saakka.

Spartasta saankin mukavan aasisillan: Mitä kisojen jälkeen, niin kovasti olen joutunut ainakin vastaamaan kysymykseen ’paljonko on tullut painoa lisää?’. Viime kesän loppupuolella oli vallan hyvin aikaa tiedostaa millainen urakka olisi edessä ja koko tämän kevään taas miettinyt, miten paluu normaaliin arkeen sujuu. Puhuin tästä aika paljonkin ennakkoon Minnan kanssa, että millä suunnitelmalla jatkettaisiin. No kisapaino on ollut varmaankin jotain vitosella alkavaa, mutta viimeisiin lukemiin tankkailujen alkaessa omani ja muiden ihmetykseksi voin kertoa, että sitä on kertynyt 2-3 kg. Oikeen tuntuu että kytätään koska räjähdän. :) (No eilen tankkasin, nöf.) Tietynlainen ’kireys’ on kyllä long-gone ja siitäkös tunnetusti alkaa sellanen asioiden vatulointi että oksat pois. Olen kuitenkin pitänyt pääni ja mennyt suht spartalaisella dietillä, voin kertoa että näin päin se on paljon vaikeampaa – mutta sitäkin palkitsevampaa. Täytyy vain löytää keinot itsensä motivoimiseen: I choose to do the things that you won’t so I can continue to do the things you can’t.

027

Uusin BODY-lehti on ilmestynyt, get yours! Se sisältää kuvia EM-kilpailijoista, kuvista vastannut Tapani Moisala ja Tomi Rehell

Uusin BODY-lehti on ilmestynyt, get yours! Se sisältää kuvia EM-kilpailijoista, kuvista vastannut Tapani Moisala ja Tomi Rehell

0470058ba39a1a3dc1ca3738c0cd5591

Meillä on tulevana viikonloppuna pitkästä aikaa Pro Elite Teamin päivät. Muuta en tiedä, kuin että ahdasta tulee olemaan ja toisena päivänä on telinevoimistelua tiedossa. Löysin sopivasti teemakuvan siihen.

2 vastausta artikkeliin ”Today it hurts, tomorrow it works”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *