P.E.T pikkujouluja

Siinä teille lunta! Mun oli pakko vetää tänä aamuna tykit jalkaan. Oon kokoajan syväjäässä ja jo pelkkä ulos-vilkaisu paleltaa. Toisaalta otan nuo pakkaset mieluummin kunhan tuota lunta ei enää tule. Perjantaina nilkkoja myöten kahlatessa mietin miten helkkarissa oon alkuvuonna jaksanut juosta tuolla?! Kaikkeen näköjään tottuu ja viikonlopun yli kärvisteltyä tänä aamuna jo mietin että pitäiskö riipasta taas ripset huuruun.

Olen tosiaan Helsingistä kotoisin ja asunut täällä koko ikäni. Puhun varmaan ’oudosti’, koska moni kysyy oonko Oulusta. Enää en kyllä kyseenalaista tätäkään, nimittäin perjantaina mun piti hakea Minna lentokentältä, jonne olen kyllä ennen osannut ajaa, mutta tällä kertaa ajoin väärään terminaaliin ja soitin Minnalle että pikkumoka, pyörähdän ympäri ja tuun sinne hetikohta. Onnistuin kuitenkin ajaa samaan paikkaan, kahdesti. Soitin taas että mitä helkkaria, oon taas täällä. Aloin jo miettimään että onko täällä tehty joku remontti vai enkö vaan osaa. En vaan osannut, mutta selvittiinhän siitäkin ja päästiin lumimyrskystä huolimatta Tampereelle kumma kyllä ehjin nahoin.

Mentiin suoraan PRIMEen jossa Umppu laittoi mulle uuden kisatukan. Nyt ollaan taas vaaleita ja ihanaa kun tukka on sileä<3. Mä sain myös kehutut Moroccanoil –hiustenhoitotuotteet ja oikeat, pitävät aineet, joilla saan taatusti kikkurat pysymään kahden viikon päästä Budapestissa.

Meillä oli lauantaina ensiksi kimppatreenit WFC:lla. Porukka oli jaettu lajin mukaan ja mulla oli fatburner –ryhmä eli tehtiin kuntopiiri Alonan ja Emmin kanssa. Se on niin paljon kivempaa kimpassa kuin yksin rykiessä, 50 min aerobistakin meni kivuttomasti tämän jälkeen kun jauhettiin Umpun kaa kirjaimellisesti paskaa. :) Sitten treenattiin poseerausta peilisalissa ja mä jouduin aikalailla keräilemään itseeni sillä vaikka olo on ollut nyt kohtuu hyvä, niin cardio kieltämättä näännyttää aika tehokkaasti. Kunto alkaa kuitenkin olla kohillaan, niin sain jo vähän vapauksia: tällä viikolla tehdään aerobista 1 h 15 min vähemmän! Jiihaa. Mä en koskaan saanut pakettikorttia ja mun FASTin tuotteet oli palautunut takaisin Tampereelle. Sain ne napattua salilta mukaan ja koska niin eksoottinen olenkin, oli pakko tilata vähän uusia makuja koska yleisesti suklaa, mansikka & vanilja on musta aika tylsiä, vaikkakin takuuvarmoja valintoja. Pääsen heti mm-kisoista kotiuduttuani leipurin hommiin, oon nähkääs hiton hyvä leipomaan kakkuja. Ainoa vaan etten ole tästä kokkauksen jalosta taidostani päässyt kauheasti nautiskelemaan. Nyt kuitenkin vehnäjauhot vaihtuu protskujauheisiin, oon vähän tässä ”tekemisen puutteessani” kaavaillut reseptejä! Eli olkaas kuulolla.

Mä piristyin hirveesti kun näin tiimiläisiä ja pääs tutustuu niihinkin joita ei ole vielä tavannut. Me mentiin illalla koko kööri yhdessä taas PRIMEen, missä mä sain toimia mallina, kun Umppu näytti miten saa luotua pysyvän kampauksen ja meikin kisoihin. Helpottaa huomattavasti stressiä, jos osaa itse edes tehdä alkuunsa, sitä voi sitten ammattitaitoisemmat korjailla ja parannella, mutta kokemuksesta tiedän, kun yhen perseen laittoon menee 2-3 h niin aika ei kerta kaikkiaan riitä.

Umppu on laittanut mulle aina sinettipidennykset ja oon ollu niihin tosi tyytyväinen, koska ne on niin helpot ja pysyy. En oo kyllä muunlaisia (teippejä tms.) koskaan kokeillutkaan, mutta puhuttiin laittautumisen lomassa muista helpoista (edullisemmistakin) tavoista saada uutta ilmettä. Hyvä esimerkki on meidän Piude, joka hommasi kevään kisoja varten SwiftHairin, joka on aitoa hiusta. Se on hyvä läntätä päähän kisa-aamuna (ja muutenkin) ja uusiokäyttää, pestä & harjata jne. Niitäkin saa nyt Primestä joulukuun ajan tarjoushintaan -50 % (norm. 190 €). Siitä pukinkonttiin.

Mulla tuli sunnuntaista vahingossa totaali vapaapäivä ja voin kertoa että teki kyllä tosi hyvää. En muista koska viimeksi olisin ollut tekemättä yhtään mitään, tässä ollut vähintään yksi treeni päivässä. Mulla tuli pikkukiire ajaa takaisin Helsinkiin alaselän hierontaan, rutina on kova mutta näillä mennään! Tästä alkoi viimeinen työviikko ja viittä vaille valmiita koitokseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *