Kun hosuu niin väsyy

Se on jännä miten paljon unen määrä (& laatu) vaikuttaa normaaliin elämään. Nukahtamisvaikeuksia ei ole ollut, mutta määrä sen sijaan jäänyt vähille. Musta olis todella hienoa, mikäli vuorokauteen saisi tupattua lisätunteja vaikka viisi. Päivä ei meinaa millään riittää ja tää sykkiminen on saanu mut siihen jamaan, että väsymys alkaa painaa aika hitosti. Eilinen oli todella heikko päivä, olin ihan raato työpäivän jälkeen ja jouduin tosissaan tsemppaa että sain selkäpalat jolleensakin pumpattua ja cardiot vängättyä. Valehtelematta luovuttaminen kävi useamman kerran mielessä, mutta se ei kuulu tapoihin (paitsi zumbailu oli poikkeus) koska sitten mulla vasta paska olo onkin, jos ”petän” itseni.

Minna soitti eilen ja heti kun sain jollekin kakaistua että nyt on hajoaminen lähellä, niin jo helpotti! Asiat on sentäs paremmin kuin varmaan kertaakaan tänä vuonna, niin pikkuisen kun pöntössä surraa niin olen jo repimässä stressiä ihan mistä vaan, kuten eilen esim. siitä, että millä ihmeen ajalla menen saunaan hinkkaa tätä väriä veke. En voi tähän enää muuta todeta, kuin että onpa ihanaa että ongelmat on vaihteeksi näin pieniä! :)

Körötellään Minnulin kanssa yhtä matkaa Treelle perjantaina ja kivaa kun mulla on seuraa. :) Kaksi navigaattoria on aina parempi kuin yksi! Pääsen heti PRIMEen Umpun käsittelyyn ja mulle laitetaan uus ihana tukka. Mä oon aina ollut vähän kädetön itseni laittamisen kanssa ja asia mistä en enää pihistele, on ammattilaisuus ja laatu. Umpson on antanu mulle paljon vinkkejä ja oikeat, mun hiustyypille sopivat tuotteet tämän karvakasan hoitoon. Eron oikeasti huomaa, kun käyttää ammattilaisten suosimia tuotteita niiden tarjoustalosta ostettujen ”halpis”-kamojen sijaan. Jo ihan merkittävä asia on pelkästään tuoksu: kuulostaa ehkä vähän perverssiltä, mutta voisin haistella mun tukkaa vaikka koko päivän! ..Sen sijaan että se haisee ihan tärpätiltä.

Kampaajalla käynti on tyypillisesti naisille aika terapeuttista. Mä odotan tätä jo ihan siitäkin syystä että pääsen nollaamaan itseni ja näkemään ystävää, sillä olihan mulla jo pikku-komeettaa ikävä<3.

Umppu laittanu mut nätiksi! Kuva Mikko Karekivi

Kilpasiskokin laskee jo aikaa :)

Tää on mulle kunnia-asia; oon päässy yhen tytön jääkaapin oveen <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *