Viikonloppu järvimaisemissa

Pro Elite Teamin motivaatiokomeetta Ulla-Riitta Koskinen kertoi kyllä harvinaisen tyhjentävästi kaiken Nicole Wilkinsin treenileiristä Lahdessa nyt kuluneena viikonloppuna! Me oltiin kyllä harmiksi eri päivinä mutta sisältö näkyi pysyneen samana.

Meillä on mökki Vääksyssä joten itse siirryin sinne jo perjantai-iltana passiin, ettei tarvitse Helsingistä sompaa paikalle. Oli ihana huomata, että Nicolekin oli ’vain ihminen’! Tämä vain vahvisti käsitystäni entuudestaan siitä, että omistautuminen, päättäväisyys, keskittyminen ja halu määrittää mihin päädyt. Ei se, kuinka nopeasti pääset huipulle, vaan kuinka kauan pysyt siellä.

Maiseman vaihto tekee treenauksenkin kannalta terää. Paikka on unelma pikku intervalleille ja aika lenkkipolulla kuluu hujauksessa kanavan vartta juostessa. Olen ottanut etukäteen selvää lähialueen salipalveluista ja ei ole tämän voittanutta: Asikkalan kunta tarjoaa kyläläisille monitoimihallin, missä voi harrastaa aukioloaikojen puitteissa. Kesäaukioloajat on vähän suppeammat, mutta läheltä löytyy myös hotelli Tallukan sali. Parasta on vielä se, että nämä yleensä huutavat tyhjyyttään ja saan sooloilla kaikessa rauhassa!

Ensi viikonloppuna uhosin jo vesihiihtäväni sikäli mikäli Päijänteen lämpötila nousisi vielä tuosta 17:stä. Muistetaan vaan pitää vatsat tiukkana ja puristaa pakarat yhteen, muuten pannuttamista seuraa totaalihuuhtelu. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *