Heinäkuun helteitä odotellessa

Santa Susannassa ei rannalla loikoiltu muuta kuin parin kuvan verran ja päätin että olen myös lomani ansainnut. Ainokaisen, varsinaisen kesälomaviikkoni vietinkin kesäkuun alussa Turkin Alanyassa. Se oli myös siihen hätään sopiva veto, nimittäin täällä koto-Suomessa melkein varpaita palelee.

Etelään matkustettaessa noille Välimeren kolleille riittää pelkkä tukan väri että niillä pimahtaa, joten turvallisuus ennen kaikkea ja hotellin suhteen kovat kriteerit. En nähnyt muuta vaihtoehtoa kuin All Inclusive: hotelli oli rannalla ja siellä oli pieni kuntosali eikä tarvinnut poistua yhtään mihinkään. Tottakai se oli saksalaisturistien perheloma ökylä ja henkilökunta ihmettelikin että mitä ihmettä teen yksin liikenteessä, mutta kyllähän minä pärjään kun kerta lampun yllän vaihtamaan itse ja taskuunkin osaan parkkeeraa – jos on tarpeeksi tilaa. Yksin matkustamisen ainoat varjopuolet on ns. tyhjän vuoteen lisä ja aurinkorasvan levittäminen selkään on helkkarin vaikeaa. Kun ei taivu niin ei taivu.

Buffapöytä on meikäläiselle usein aika petollinen, nimittäin monesti tulee ahdettua kupu täyteen kun kaikkea pitää tietty maistaa. Tuolla kyllä oli niin upeet salaattipöydät, kasviksia vaikka millä mitalla, kuten esim. oliivejakin vähintään viittä eri sorttia. Grillistä sai kanaa/kalkkunaa yms. ja haluttaessa pystyi kyllä tämäkin putte syömään terveellisesti ja hyvin.

Lämmintä riitti kolkyt ja rapiat joka päivä. Aamulenkit juoksin kukon paukun aikaa kun muute ois ollu liian kuuma ja minikuntosalille kävin lätäkön heittämässä illalla. Elääpä tuolla tavalla!

Kotiin tullessa uusin BODY-lehti oli ilmestynyt tällaisella kansikuvalla/Mike Siren

Kyllä oli kotiinkin mukava palata muutama pisama hankittuna. Seuraava motivaatiomatka on jo syyskuussa, nimittäin Olympia weekend Las Vegasissa parhaassa seurassa eli Minnan ja Kimmon kaa!  Tätä odotan jo niin, että tuskin enää haittaakaan kun kesä on ohi, mutta sitä ennen tehdään kovasti töitä kohti syksyä! Vaikka välillä on menty mahamöyryä, niin joka hetkestä on nautittu. Tällaisten pienten notkahdusten keskellä vaan täytyy muistaa: “Keep your dreams alive. Understand to achieve anything requires faith and belief in yourself, vision, hard work, determination, and dedication. Remember all things are possible for those who believe.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *