Mansen minicampit

Koska asun Helsingissä, niin kisakautena kunnon tsekkaaminen on lähinnä tapahtunut niin, että lähetän kuvat Minnalle koska en Tampere-Nokia-akselilla yhtään liian usein pääse käymään. Tämä tietenkin aiheuttaa pääparalleni silloin tällöin ongelmia kun mulla on aivan liian paljon aikaa itseni kanssa.

Pulmaan on onneksi löytynyt lääke, nimittäin training campit hos Pajulahti & Papi Rautio! Homma lähti käyntiin puolivahingossa viime marraskuussa, jolloin tarkoitus oli katsoa missä mennään, vuoden 2012 kuviot, tehdä uudet ohjelmat ja ruokavalio. Aina kun ilmotetaan että nyt treenataan jalat ni oksennus maistuu valmiiksi suussa. Keräilin itteeni aika pahasti, vähä väri lähti kasvoilta ja loppu pakarapotkut teinkin sitten roskis kainalossa. Punkkasin Minnan ja Kimmon olohuoneen lattialla, heräsin yöllä joka kerta kun liikahdin ku oli koivet tulessa ja aamulla sain kuunnella Kimben räkästä paskanaurua. ”Tuntuuko”.

Kevät meni aika pitkälle ennen kuin pääsin Tampereella käymään eli oli pääsiäinen ja aika ottaa viimeiset voitelut ennen Fitness Classicia. Hyvin Minna ja Kimmo sivakoi, painoa lähti kolmessa päivässä 2 kiloa. Voin kertoo et olo oli aika tyhjä, eikä ollu enää paljoo mistä tiputtaa. Tällä keissillä otin nimittäin myös lähempää tuttavuutta stairmastersiin ja vaatteisiin ei jääny kuivaa kohtaa. Tappo – mutta toimii.


Koitti kesä ja kärpäset eli juhannusleiri! Minnan vedettyä mulle ja Umpulle jalkatreenit ajettiin jonossa Pyynikin portaille, missä Maikku liittyi seuraan. Heitettiin lenkki siihen ja riipastiin ne portaat, tästä onkin videomatskua jos joku ei usko. Olin taas ihan katki, mutta on aina ihanaa kun on tiimiläisiä siinä sivussa kärsimässä.

Nyt vuorossa motivaatiota vähän eri kantilta: Nicole Wilkins tulee pitämään Lahteen seminaarin! Oon tosi innoissaan, onhan kyseessä maailman huippu jota oon seurannu aina Pro-kortin saamisesta asti.

Yritetään pysyä housuissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *