And the winner is..

Nyt ehdin jo saamaan kyselyn Fitnesstukun yllätyspakkauksen voittajasta, että koska tulokset julkaistaan. Piti julkistaa jo eilen, mutta sitten kävi niin, että palauttaessani painokiekkoa paikalleen, kalautin kalloni kehikkoon niin, että aivan jäätävä paine otsalohkossa koko treenin ajan huipentui kotiin päästessä pahaan oloon, eli piti passata. Parhaimman kampaajan vinkkaajalle lupasin sitten yllätyspaketin, mutten tietenkään ole pystynyt kaikkia paikkoja mitenkään testaamaan, joten arvoin palkinnon kaikkien vinkin lähettäjien kesken ja onni suosi nyt Sara K:a, hänelle on ilmoitettu henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Nyt olen käynyt värinpoistossa ja kiitoksena väri on vaihtunut my little pony –turkoosiin, mutta tämän kanssa pystyy jo elämään. Vielä ei mennyt henkilökemiat ykkösellä maaliin (työn jäljessä ei mitään moitittavaa, sillä en valkoista odottanutkaan) ja jatkan kierrosta heti, kun taas uskaltaa (vaikkei se piiska varmaan hengitäkään, niin kovin montaa käsittelyä en uskalla tehdä liian tiuhaan). Onneksi on nyt liuta mistä valita, iso kiitos kaikille vinkin antaneille! Parastahan tässä on vielä se, että jos nyt menee suoraan sanottuna vituiksi niin tiedän kenen kurkkuun käyn. <3

oikein luonnistu

Omien sanojen takana pitää pystyä seisomaan ja olenkin koonnut pussukkaan nyt sitten omat suosikkini ja vähän muuta päälle. Makuasioista ei onneksi koskaan voi kiistellä ja siksi mukana on nyt Whey-80 maultaan caramel latte, koska vain suomalaiset on niin helkkarin tylsiä, että imevät vain mansikkaa, suklaata ja ehkä vaniljaa. Ei edes niin eksoottiset, rutosti paremman makuiset herat usein märkänee kauppojen hyllyille, mutta onneksi täältä löytyy useampia vaihtoehtoja perus pieruheran sijaan.

DSC05295

Sitten oli BCAA:n vaikea valinta kahden suosikkimakuni kesken, eli Star Nutritionin tropical mango vai strawberry passion?! Valehtelematta parasta mitä olen juonut ja sekoittuu pulloon helposti.

Jotta näitä jauheita pystyy nauttimaan niin totta kai shaker, sponsori t-paita ja pussukka, joka on osoittautunut helkkarin käytännölliseksi! Tänne menee vakiovarustus eli juomapullo, versat, rannesiteet, vyö ja tarvittaessa vaihtokengät, eikä tarvitse naarata koko kassia perässä saati tukkia väyliä sillä. Joka kerta käsissä on siis muutakin kuin vesitonkka ja kaapin avain, niin pysyypähän tallessa. Eikä ole mikä tahansa ”kenkäpussi”, sillä sivussa on näppärä vetoketju puhelimelle, avaimille, rahalle yms. elintärkeälle. Aina ei ole takissa vetoketjullisia taskuja tai tilaa vesipullolle, niin tässä ratkaisu kun päätätte hönkäistä kevyen lenkin Jätkäsaari – Merisatamanranta – Mattolaituri – Olympiaterminaali – Pohjoisranta / Kruunuhaka – Kaisaniemi – Hakaniemi – Töölönlahti – Hietsu – Jätkäsaari (n. 13,5 km btw (iPhonen mukaan) ja Helsingin parhaat maisemat).

Oma musiikki on itselleni ehdoton, sillä usein salien tarjonta ei sovi omien mieltymyksieni kanssa. Menin sitten viime syksynä ostamaan itselleni uuden iPod touchin ja niin kehutut Dr Dren nappikuulokkeet. Vihaan altistaa itseäni kriiseille ja niitähän on tässä riittänyt, kun jumakauta 200 €:n kuulokkeet on hajonnu jo kahdesti vuoden sisään! Kerrottakoon vielä, että niitä ei noin vain käydä vaihtamassa uusiin, kun ylittävät tietyn hintaluokan, jolloin ne on toimitettava Apple huoltoon, jossa taas arvioidaan meneekö takuun piikkiin. Ensimmäisen kerran nappiosa lohkesi ja jäi killumaan johdon pätkästä ja nyt kuulokkeet eivät enää lataudu. No takuuseen pitäisi mennä, mutta mua ärsyttää tällainen ylimääräinen sohlaus enkä siis ole saanut revittyä aikaa erilliselle huoltokeikalle. Enkä voi edes äänenlaadun yms. puolesta puhua, sillä päästivät kohtuu paljon taustahälyä läpi. Tulipa sekin testattua, että valkoiset kuulokkeet eivät ole hyvä valinta naiselle, sillä ne on nyt ihan meikissä ja sekin kohtuu ällöttävän näköistä.

Nyt sitten tein nerokkaan liikun ja tilasin uudet Monster ROC Sport Superslim -langattomat sporttikuulokkeet (-30 % tarjouksessa). Nämä Monsterin napit toimii kuin korvatulppa, eli uppoo hyvin ja blokkaa kaikki muut hälyt, eikä tarvitse altistaa itseään kanssatreenaajan huudolle. Napit pysyvät korvissa vaikka päällä seisoisit ja lupausten mukaan ovat hienkestävät, mikä tapauksessani on ratkaisevan tärkeää. Langattomuuden ansiosta voi bluetoothilla yhdistää mihin lystää ja äänenlaatu on priimaa.

DSC05301

Akkua en ole vielä edes ennättänyt käryttää loppuun, vaikka ovat päässäni päällä työmatkat ja treenin ajan, eli noin 2,5 h/pv. Sen verran kehotan kuitenkin tarkkailemaan ympäristöä, ettet kävele auton alle tai putoa satama-altaaseen, sillä et todellakaan kuule mitä ympärilläsi tapahtuu.

All good everything!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *