Apinaa koijataan..

..apinaa pumpataan! Mietin joskus että mahtaako ’prourheilijat’ tehdä piruuttaan salilla sellasia kikkailuja, missä ei kerta kaikkiaan ole mitään järkeä, katsoakseen kuinka moni apinoi. Mulla alkoi viimeistään eilen herätä sellaiset tuntemukset, kun mut pistettiin vääntäytytymään sellaiseen asentoon tekee etureisiä, että meinasin tukehtua omaan etumukseeni. Kömmin sieltä koneesta pois ja kaveri naureskelee vieressä siihen malliin että ei helkkari, kyllä se vaan oikeesti teki (#thuglife). Punk’dissa oli aikoinaan jakso, jossa mies vahasi nukkuvan tyttöystävänsä kulmakarvan irti. Saas nähdä kauanko joudun näitä poikamaisia kolttosia kestämään, mutta jossain se on munkin huumorin raja..

Oltiin Leivoksilla toissa viikonloppuna ja Minna veti meille Tampellan WFC:lla loikkatreenit. Kun kyseessä oli lievä ylämäki ja cardiot viimeaikoina lähempänä nollaa, niin voin kertoa että kävi aika herkullisesti pumpun päälle. Loikilla saa kyllä sellaiset paikat kipeäksi, mitä ei tiennyt omaavansakaan. Erilainen ärsyke on kyllä hyvinkin tervetullutta ja mikäs siinä kun on parasta seuraa! Seura kulminoitui vielä illan Alias –peliin, jossa oli hieman muunnellut säännöt. Oonan ajatusmaailmasta kertoo mielestäni hyvin, kun pakettiauto selitetään niin, että ”tää on sellanen mihin kaapataan pieniä lapsia”.. ”You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else”.

Pahoittelen laatua, vauhtia on.

Pahoittelen laatua, vauhtia on.

Oon koettanut metsästää täydellistä mutta jälkikäteen joutunut toteamaan, ettei sellasta löydy. Pari viikkoa takaperin syntyi perustavanlaatuinen ongelma, kun iPod hajosi. En pystynyt taas keskittymään mihinkään muuhun kuin siihen että nyt menee treeni pilalle, kun joudun kuuntelemaan jotain hissimusiikkia. Oli siis pakko mennä ostamaan uutta, mutta jo siitä huomaa tulevansa vanhaksi, kun tänä päivänä ei kyllä tehdä enää mp3:sia. Miksi hyvää vaihtamaan ja olisin kaivannut iPod nanoa, jonka saa nipsulla puseron seunaan kiinni, mutta niitä ei enää saa?! Kaikki varmaan kuuntelee Spotifyta puhelimesta/Touchista tms., mutta mulla puhelimen tunkeminen housuun/paitaan ei auta, koska hikoilen laitteen rikki (jo kaksi tätä edeltävää). Liikaa rahaa langattomiin kuulokkeisiinkaan en viitsi laittaa samaisesta syystä. Tilapäisratkaisu löytyi jossei muuhun kuin vaikun keräämiseen, joten jos jostain löytyy niin ostan vaikka varastoon:

086m
Toinen liittyy treenihousuihin. Mulla on kolmet täydelliset, joista kahdet on nyt vähemmällä käytöllä siitä syystä, että ne kuultaa läpi koska takaosastossa on vähän enemmän tatinaa. Sitten lukematon määrä niitä missä jokin vika. Mistä saan täydellisesti istuvat, hyvää kangasta olevat (=ei pehi-läikkiä), jotka tulevat niin ylös ettei työmiehen hymy paista? Olen kohta epätoivoinen.

003m

Ostin muuten uudet helenat mallia Michael Kors

5 vastausta artikkeliin ”Apinaa koijataan..”

  1. Gazozilta löytyy brasil sulin housuja, niissä on korkea vyötärö ja hyvä materiaali (ei kuulla läpi!) :) multa löytyy kotoa kolmet brasil sulin housut ja ne on ihan lemppareimmat. Melkein kaikki better bodies housut oon myynyt pois läpikuultavuuden takia.

  2. huuto.net / tori.fi kannattaa tsekkaa. Ite ostin käytetyn ipodin vuos sitten ja toimii kun unelma eikä maksa paljoa.

    Sieltä siis usein löytyy noita malleja mitä ei enää tehdä.

    1. Samankokone ja nipsulla, mut siin on näyttö mist näkee mitä kuuntelee ja voi laittaa radion yms.. Mua häiritsee toi etten näe..:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *