Kesäkevennystä

Mulla on muutama ystävä (Minnuli:)), jotka uskovat horoskooppeihin. Rötvättiin taannoin, oisko ollut uudenvuoden päivänä, los Nokialla ja luettiin tiimiläisten horoskooppeja ja katsottiin mätsääkö.. ja sieltähän se totuus taas luettiin! Tähän vuoden aikaan joka lehti on täynnä kesähoroskooppeja ja vaikken niihin juuri uskokaan, niin pakko ne on lukea ja kummasti aina löydän muka-vastaavuuksia omaan elämääni, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus. (Pätkät lainattu suoraan Anna-lehdestä).

”Rapu uskoo itseensä ja monipuolisiin mahdollisuuksiin parantaa elämäänsä niin työn kuin terveyden ja hyvinvoinninkin osalta. Moni Rapu on valmis aloittamaan puhtaalta pöydältä. Pyrkimys rehtiyteen tuottaa tulosta, samoin kuin monet jo pitkään valmistellut projektit. Luvassa saattaa olla uusi, innostava työpaikka tai pelkkä yleinen elämänlaadun paraneminen.”
Vuosi 2013 oli mulle todella henkisen kasvun paikka ja monella tapaa hyvin opettavainen, joten tän kohdan suoritin jo viime vuonna. Ymmärsin, että kisakuvioiden lisäksi elämässä on oltava muitakin tukipilareita (kuten työ ja perhe) jotka antavat, ettei ränni ole valmis jos yksi niistä pettää. Vaikkei kaikki mennytkään niin kuin olin alun perin kaavaillut, tähän aikaan mulla alkoi tosissaan lyyti kirjoittaa muilla saroilla ja päätin että niin tai näin, niin ammun vielä katosta läpi. Muutama uusi projektikin on jo tulilla, niistä kohtaa lisää. Lisäksi yleinen elämänlaatukin näyttäis paranevan (kiitos Eurojackpot, 9,30 €).

”Rapu on kesällä viehättävimmillään. Venus elävöittää rakkauselämää kypsän kesän kuukausina. Runoa, vauhtia ja jännitystä on tarjolla yllin kyllin varsinkin kesän loppupuolella. Skorpioni, Kauris ja Kalat ymmärtävät Ravun emotionaalisia tarpeita paremmin kuin muut tähtimerkit.”
Jaha hyvältä vaikuttaa?! Kesä on kuitenkin vuoden paras aika, sehän on selvä. Vauhti & jännitys menee varmaan sinne Särkänniemeen, jonne olen näin 12 vuoden uhoamisen jälkeen viimein kaavaillut meneväni. Ja kyllä ainakin joku ko. tähtimerkeistä tajuaa<3.

005”Tunneherkkä Rapu reagoi vastoinkäymisiin vatsallaan (sasse!). Hänen kannattaa huolehtia mielenrauhansa lisäksi myös vatsansa hyvinvoinnista syömällä säännöllisesti. Nälkäisenä Rapu nimittäin masentuu ja kärttyyntyy helposti. Veden merkille sopivat ravinnoksi äyriäiset ja paljon vettä sisältävät ruoka-aineet kuten sienet ja erilaiset lehtisalaatit.”
Tämä mun vatsa onkin ollut takavuosina kuulu puheenaihe ainakin omilla huulilla (kuten Umppukin nimesi isosuoli-kuuselaksi:)). Luin kuitenkin Jessica Silfvernagelin vatsaongelmista ja totesin että nyt en kyllä kehtaa valittaa enää yhtään. Ei valittanut Jessicakaan, it is what it is, ja olen tainnutkin pysyä suhteellisen hiljaa. Herkkusieniä on tullut kiskottua viime aikoina kuin hullu puuroa ja keväämmällä oli pakko tehdä vielä hc-kokeilu ja ostin tukusta mustekalaa. Luulin että siinä oli vaan lonkeroita, mutta fisu olikin kokonainen. Siinä sitten googlailin mites näitä silmiä kaivetaan päästä ja möntti valmistetaan, kumma kyllä huippusuoritus, jälleen kerran.

035

Ulkomailla kun tilaatte mustekalaa, varokaa ettette octopusin sijaan tilaa pussycatia. Näinkin on käynyt:)

”Ravun yrttitarhan ykkönen on raikkaan tuoksuinen ja maultaan mieto sitruunamelissa. Siitä tehty hauduke rauhoittaa Ravun mielialaa, kun hänen verenpaineensa nousee joko jostakin selkeästä tai välillä käsittämättömästäkin syystä. Kesällä kannattaa tehdä hunajalla ja sitruunalohkoilla terästettyä jääteetä. Sitruunamelissa sopii myös kesäisiin salaatteihin, jälkiruokiin ja vaikka ensimmäisten mansikoiden seuraksi.”
Tavaroiden pakkaaminen ja purkaminen riittää jo kohottamaan verenpainetta, vihaan sitä. Sitä seuraa känkkäränkkä, mutten mielestäni muiden päivää kyllä helposti pilaa (tässä kohtaa joku on varmaan vahvasti toista mieltä), sillä omat touhut lähinnä naurattaa.

”Rapu kaipaa välillä täydellistä yksinäisyyttä, joten hän voi lähteä sienimetsään aivan omine nokkineen. Perheen tai ystävien kannattaa kuitenkin tarkistaa, että Ravun mukana on kosteutta kestävä kännykkä täyteen ladatun akun kera. Vesiurheilulajit sopivat Ravulle loistavasti. Hän heittää talviturkin paljon ennen muita ja jatkaa luonnonvesissä uimista myös talvisissa avannoissa.”
Viihdyn vallan mainiosti yksiksenikin, kunhan se on oma valinta. Se tunne, ettei ole ketään kelle soittaa, on peestä. Lukiossa käytiin kolmesti vaeltamassa Lapissa, joten eräilyt meni sinne. Aika aikaa kutakin ja tänä päivänä olen vissiin liian hieno leidi mihinkään samoamaan, samaten kuin hikinen festariteltta ei nappaa sitten lainkaan. Jos lähden mökille, oletan että sieltä löytyy kaikki mukavuudet juoksevasta vedestä sähköön jne. – eipähän tarvi herätä käpy selän alla. Isäni on taas kysellyt (haastanut) koska tullaan vesisukseilemaan. Botski ei ilmeisesti ole mennyt kaupan, joten vielä ehtii! Toivottavasti paremmalla menestyksellä kuin 2v. sitten, josko siinä rytäkässä lähtisi talviturkkikin. Avannosta olen meinaa jänistänyt.

Hauskaa Helluntaita, tiedätte miten sanaparsi menee!

003

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *