Mämmiä ja munaa, trulli huulet punaa

Anteeksi mutta tuossa oli viikolla paras kuulemani vitsi!!! Pääsiäisenä oli pikku tankkaus ja juhlapöytään mennessä autossa mietin etten ole kyllä koskaan tykännyt mämmistä, mutta nyt varmaan uppoo. Ja jestas se oli hyvää! Toisaalta tässä vaiheessa maistuu varmaan kaikki taivaalliselta, mutta itse huomaan päälle olevan niin paljon helpompaa, kun ei tarvitse ’taistella’ ettei syö vaikka yhtä kananmunan keltuaista ohi..

Niillä eväillä pöhistiinkin hyvin koko viime viikko. Harrastin pientä maakuntamatkailua Itä- Suomessa ja kaikki sujui kuin tanssi! Joka kolkasta löytyi parempi kuin erinomainen sali ja empä muista koska viimeksi olisin noussut 4.45 ja ollut jo 5.03 juoksumatolla. Kotona sitä juo kahvia ja keräilee itseään kolme varttia. Reissun päällä sitä ei kyllä yleensä pääse täysin rentoutumaan, kun olet yleensä paikan ja puitteiden armolla, mutta homma pelitti oikein mallikkaasti ruokavaaka ja puddingit laukussa, aamupalalta munat suuhun ja täytynee kiittää myös ravintoloiden henkilökuntaa vaikka saatoin olla viikon hankalin asiakas: ”Otan kasvispihvin ilman kasvispihviä, ei melonia, ei omenaa, ei siemeniä, ei kastiketta vaan oliiviöljyä ja saiskos sen pieneen kippoon että annostelen sitten itse.. Ei, ei ole allergioita, en vain syö.. Eli toisin sanoen salaatti-kurkku riittää”. :)

Paparazzi iski

Paparazzi iski

Lappeenrannassa Nuppu haastoi hänen ohjaamalleen body pump –tunnille ja päätin astua taas epämukavuusvyöhykkeille ja antaa palaa. Normaalisti en pahemmin ryhmäliikuntatunneista (muista kuin spinningistä) perusta, sillä mua ahdistaa kun olkapäät kolisee muihin kun ne on niin tupaten täynnä ja toisekseen mulla ei oo minkäännäköistä rytmitajua, joten kaikenmaailman askelkuviot on silkkää tuskaa. Lisäksi ensikosketus body pumpiin on ollut joskus 2008 – 2009, ja olin niin rikki että se oli jäänyt toistaiseksi viimeiseksi. Otin kyllä niin babypainot ettei paljoa pienemmäksi olisi päässyt ja Nuppu kailottaa mikrofoniin että ”Suvi riittääkö toi sulle”. Voin kertoa että kyllä riitti. ENS KERRALLA nyt kun muistaa taas kuvion niin lupaan haastaa enemmän.

Vaa’alle en päässyt ja vähän mietin päivittäistä kulutusta, kun se on autossa istumista, parkkipaikalta toimistoon siirtymistä, istumista ja kävelyä autoon ja sama rumba jatkuu. Kotona lukemat oli kuitenkin samat kuin aloittaessani tankkauksen fitness classiciin (=homma hanskassa) ja tänään sain sitten uuden cheatmealin  ja en voi muuta sanoa kuin että huhhuh näyttäs toimivan! Aikamoista nimismiehen kiharaa. :)

076Seuraavat pari viikkoa tuleekin olemaan kulta-aikaa: lähetään Vappuna Minnan kanssa meren toiselle puolelle ensin Denveriin hakemaan viimeiset voitelut ennen kuin suunnataan Dallasiin Europa supershowhon, jossa laitan Minnulin iskukuntoon. Sieltä kauheeta höökiä Suomeen ja miltei lennosta Espanjaan. Ei voi muuta, sayonara <3.

Kohta mennää <3

Kohta mennää <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *