Fitness Classic 2014

Mulla oli elämäni kivuttomin preppi ja vaikka olin plänänny kaikki hyvissä ajoin, silti tuntui että viimeisellä viikolla saa juosta ja säätää; hirveä pakkaus ja ruokien laitto ja otsasuonta alkoi kiristämään. Olin puljannut  tiimille aikas mukavat hotellihuoneet minikeittiöineen (vaikken kovin kaukana Kulttuuritalosta asukaan, niin silti tykkään majoittua hotellissa ihan vain tunnelman takia + kaikki on mukavasti käden ulottuvilla) ja sitten vasta kunnolla rentoutui, kun tiesi että kaikki on reilassa ja edessä pari päivää makoilua.

256

Ja huolto pelaa!

Ja huolto pelaa!

Tällä kertaa kilpailijakokouksesta oltiin luovuttu ja tilalla oli aikahaarukka, jonka sisällä pitäisi käydä rekisteröitymässä ja tarkastuttamassa asut. Tykkäsin todella tästä käytännöstä ja homma oli perjantaina sukkelaan ohi. Lauantaina pojat oli meidän poppoosta ensimmäisenä lauteilla ja vaikken itse vaivautunut kisapaikalle, Nuppu piti hyvin tilanteen tasalla ja sitä päästiin heti voitonmakuun, kun Jaani pokkas Men’s physiquesta kirkkaimman pystin ja Tomas hienosti  ensimmäisissä kisoissaan 4. sijan. Sunnuntaina meidän fitness- ja body fitnessakat lähti aamupäivästä Kultsalle, kun jäätiin Jaanan kanssa vielä hetkeksi homeilemaan hotellille ja tultiin sopivasti palkintojen jakoon: Essi ja Oona fitneksessä kaksoisvoitto! Olin molempien vaparit nähny harjoituksissa ja niinku paikalla olijat tietää – penkeistä sai pitää kiinni. Oottelen että koska saapuu video, kait ne on joku kuvannu!? Sitten Tiina vei -163 sarjan ja Katja jäi omassaan pisteen päähän voitosta. Alkoi olla jo aika hyvin putsattu ja sitten alkoikin bikini.

+168 akat rivissä

+168 akat rivissä (kuva Tommi Mankki)

20140412-FC_SuviIso-Kuusela-010
20140412-FC_SuviIso-Kuusela-017
Mitä sitten omaan kisaamiseeni tulee, niin se oli elämäni suoritus. Olin itse rauhallisuuden tyyssija vaikka jotain pientä siellä kämmin kun en kuullut yhtään mitä tuomari kuulutti, niin ei niitä kukaan muista. Valmistautuminen, lookki ja kaikki meni nappiin, mitä nyt pakarat oli vähän mustat. :) (Tästä väristä tulikin välitöntä palautetta ja en todellakaan osaa antaa perusteltua selitystä sille, miten se on aina pommi. Vielä hotellilla luulin, että hyvä tästä tulee, mutta valot ei anna kyllä yhtään armoa. Tämä oli jo kolmas eri kokeilu ja joku mun ihossa hylkii sitä siihen malliin että tulos on läikikäs ja suttuinen. Nyt vaan jos jollain on kuningasideoita ihonhoitoon liittyen, ne on enemmän kuin tervetulleita. Etenkin kun tämä brittiväri on nyt palanut nahkaani eikä liikahda mihinkään vaikka kuinka kuorin. No, porkkana sen olla pitää..)

047
049Vaikka koko viikonloppu olikin tuntunut suhteellisen pitkältä, niin äkkiä sitä huomasikin olevansa palkintoja pokkaamassa. Katsomossa oli kyllä mieletön tunnelma ja haluan kiittää jokaista kunnon elämöinnistä. Niin siinä lopulta kävi, että tulin tasapisteillä 2. voittajan kanssa. Olin aiemmin miettinyt, että se on se ja sama kuinka sijoitun, sillä olen itseeni niin tyytyväinen. Nyt en ollut halunnut luoda itselleni mitään ennakkopaineita (tuntui toimivan), mutta rehellisesti ne ensimmäiset ajatukset oli ”taas” ja ”mulla on jo tää pytty”. Isossa kuvassa olin kuitenkin erittäin onnellinen ja kaikkeni tehnyt, jotten voinut millään olla pettynyt vaikka vähän harmittikin.

068

073
Seuraavat suunnitelmat oli jatkaa syksylle, mutta ne meni ympäri maanantai-illan puhelun myötä: SAIN EM-KUTSUN!!!!!! Tunnelmat on edelleen sen verta sekavat, että olen joutunut katsomaan puhelimen lokitiedot moneen kertaan uusiksi että tapahtuiko se todella vai kuvittelinko koko jutun. Nyt suunnitelma onkin jatkaa dieettiä, hakea hieman vauhtia Dallasista Minnan kanssa ja siitä vanhaan tuttuun Santa Susannaan muun Suomen edustuston kanssa. Mikä kevät! <3

2 vastausta artikkeliin ”Fitness Classic 2014”

  1. Hei! Ensinnäkin, ihanaa, että pävität taas blogia, tämä on yksi lemppareistani! Niin aitoa ja hauskaa tekstiä!
    Toiseksi, mielestäni olit Fitness Classicissa AIVAN TAJUTTOMAN upea! :) Onnea siis EM-paikasta, sen ansaitset todellakin!
    On hienoa, että Suomea edustaa sinunkaltaisesi urheilija!
    Olet minulle suuri motivaation lähde, ja koen, että saan paljon tsemppiä omaan treeniini !
    Onnea vielä kerran ja tsemppiä ! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *