On top of my game!

Hyvää kuuluu! Viime päivityksestä on aikaa syystä että blogini oli hakkeroitu(?) ja näin ollen tämä tuutta on ollut tukossa. Sikäli tehnyt ehkä kaikille gutaa että on voinut keskittyä tähdellisiin asioihin. :) Ongelma on fiksattu ja valmisteluista päässee taasen lukemaan, kuten äitini on jo ennättänyt monesti pyytää (note to self: soita kotiin useammin). Vuosi sitten kisasin viimeksi Arnold Amateurissa ja palautumisesta kärsi ehkä enemmän pää kuin kroppa. Ajattelin että jos sittenkin vielä 5 vkoa kärvistelisi ja kisaisi keväällä, mutta onneksi järki voitti ja ei se ei se kunto enää yhtään paremmaksi olisi mennyt, päinvastoin. Olen kuitenkin fiilispohjainen ihminen, jos kroppa ei toimi niin mieli on matalalla kuin matelijan mahanahka. Ja taas kun kerran kulkee, niin kulkee!

Arskoissa 2013

Arskoissa 2013

Mitä tässä on nyt sitten tapahtunut, niin sitähän riittää! Aloitin Fitness Classiciin valmistavan prepin 28.10. ja viikkoja taitaa tulla yhteensä 24. Kuulostaa ’pahalta’ mutta suhteellisen maltilla ollaan menty ja vanhasta kokemuksesta viisastuneena on mukavaa olla aina vähän etupellossa, kuin paniikissa miettiä tuleeko kuntoon (= ei tule). Tuolloin en vielä viitsinyt kisaamisesta paljoa huudella, sillä itsellekin tuli yllätyksenä miten kroppa lähtisi käyttäytymään, varsinkin kun hintaa oli aika reippaasti. Minna on aina ollut todella huono valehtelemaan, naamasta näkee heti mitä se ajattelee (pari kertaa saattanut mut todella kiusalliseen tilanteeseen :)) ja näin heti otsarypystä että saas nähä kuin käy. Mutta jos jotain haluaa ja niin päättää niin sen kyllä saa! Kaloreita ruokavaliossa oli suhteellisen reippaasti meikäläiselle, on ollut mitä leikata ja pienetkin muutokset näkyvät. Näin sen kuuluu mennäkin, 18 viikkoa takana ja rännit on laskettavissa kahden käden sormilla.

Helppo talvi

Helppo talvi

519m

Vointi on ollut mitä mainioin ja pieni irtiotto on tehnyt todella hyvää. Parasta on ehkä se, että en enää vertaa itseäni ’missä vaiheessa olin viimeksi tässä kohtaa’ koska se sekoittaa pöntön lopullisesti. Nyt olin niin hyvissä lihoissa ja pääasiassa viihdyin vallan mainiosti itseni kanssa, että olen unohtanut. Minnalta tuli uusi voimapainotteinen ohjelma saatteella ”Nyt vaan kovia treenejä!!!!” ja eihän siinä muu auttanut kuin punttailla härkäsen lailla. Pakko myöntää että pari kertaa pohjakosketuksissa epäilin omia tekemisiäni, mutta suunnitelma treenien suhteen on pitänyt ja mikäs sen parempaa kuin nähdä itse omat aikaan saannoksensa. Niillä mennään mitä on annettu ja siihen kun ynnätään 100% efortti niin olo ei voi olla kuin hyvä, sillä tietää antaneensa kaikkensa. Siitä epäilijöille luut kurkkuun – suurimpana minä itse. “If you feel lost, disappointed, hesitant, or weak, return to yourself, to who you are, here and now and when you get there, you will discover yourself, like a lotus flower in full bloom, even in a muddy pond, beautiful and strong.”

©Jari Hindström

©Jari Hindström

4 vastausta artikkeliin ”On top of my game!”

  1. Jeee ! Oon oottanu sun päivityksiä :D ja millon kisaat :) Hyvältä näytät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *