Mahtava peräsin ja pulleat purjeet

Tässähän on takapihan uima-altaalla the Tall Ships Races Hki käynnissä ja väkeä on riittänyt kuin pipoa. Suhiessani ihmismassan läpi ei voinut välttyä kuulemasta n. 70-vuotiaiden rouvashenkilöiden hihittelyä ’sokeripaloista’, kun merimiehet pyyhälsi ohi. Nää oli varmaan samat mammat kuin vuosia sitten baletissa väliajalla vessassa vaihdettiin havaintoja siitä, kuinka miesballerinojen trikoot enemmän tai vähemmän pömpöttää. Noh, sen enempää ei pystynyt ajatuksia uhraamaan eikä veneisiin könytä, sitäpaitsi sytyn ennemmin back in 2007 Miamin boatshowssa olleisiin ökyveneisiin.

The Tall Ships Races Helsinki

Oli vähän eri intressit silloin. Ja äitikin on oikeassa, että vanhetessa vara parempi;)

Oon ollut aika paljolti heinäkuun alun reissussa ja viime viikolla kävin mm. Lohjan saaristossa. Pikku-Kusti oli tietenkin mukana ja mietin että voikohan se surutta vapaana käyskennellä ja mulle kerrottiin että kyllä voi, korkeintaan voi punkki purasta perseestä. Noh, tässä taas nähtiin että pitää olla varovainen mitä sanoo koska sen saa; nyt on nimittäin niin että Lululla on punkki, missäs muualla ku perseenreiässä. Luulin että tuohon karvakasaan on vaikea sukeltaa, mutta kolme olen siitä jo botjannu: kainalosta, leuasta ja tämäkin vielä. Viimeisimmässä arvatenkin niin, että se on käynyt kakkosella pöheikössä ja loppu on historiaa. Jälkikäteen on hyvä miettiä, että miten mulla on tullu mieleen tsekata ko. paikka.. Kyllä punkit paikan löytää!

Piti ostaa niin korkea sänky, että tipun siitä jaloilleni ja ettei kilkkis pääsisi sinne. Katinmarjat, siinä se aina sykkii kun kello soi.

Tuli maanantaina ensikerran ajettua pyöräbaana päästä päähän ja nyt voin liputtaa sen puolesta, ei kerenny kissaa sanoa kun oli jo Töölöstä selvitty läpi ytimen eikä lehtien pelottelut ’eritteiden hajusta’ pitänyt kutiaan. Vaikka oon vannonut Helkama Kaunottaren nimeen, niin nyt alkaa kyllä vahvasti tuntua siltä, että nyt on panostettava uuteen hybridi-mikäliehen. Minä sotken hiki hatussa niin kovaa ku tallasta lähtee ja ette usko kuinka sieppaa, jos joku rullaa sillä kevyellä pyörällään ohi helposti. Ainoa jarru hankinnalle on mokomat varkaat joille mikään ei ole pyhää, satulatkin kelpaa jossei koko pyörä lähde kerralla.

Tässä ollaan päästy varsin hyvin lomatunnelmiin ja reilu viikko parasta kesää jäljellä. Meikämanne koluaa jo toiset festarit tänä kesänä sillä pienellä houkuttelulla tuli ostettua lippu Tammerfestiin. Mikäs siinä, olo on parempi kuin koskaan, voimia on enemmän kuin laki sallii ja ennenkaikkea kun on parasta seuraa<3.

Yksi vastaus artikkeliin ”Mahtava peräsin ja pulleat purjeet”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *