Hyvää syntymäpäivää, minulle!

Hieno päivä pikku ystävät! Ilma on ollut kuin päivänsankari itse, pelkkää aurinkoa & kuuma vai mitä. Eihän siinä voi käydä kuin hyvin, jos Nuppu soittaa 7.24 ja laulaa mulle paljon onnea vaan puhelimessa suoraan sängynpohjasta rouheella aamuäänellä. Ihana! Olo on kuin vanhalla viinillä – paranee vanhetessaan ja tuntuu jo paljon viisaammalta. All good siis.

Pentuna sitä aika meni todella hitaasti, sillä aina odotti joko syntymäpäiviä tai joulua. Juhannuksesta olen aina ollut ihan mehuissaan eikä tämäkään vuosi ollut poikkeus. Jo pikkuhiljaa muodostuneen perinteen vuoksi suuntasin Nokialle, jonne myös osa tiimistä oli taas tulossa. Hyvä että kerkesin ovesta sisään, kun Nuppu pisti hellan ja nyrkin väliin ja alkoi grillaus. Eipä sillä, puolethan on menossa syksyllä kisoihin, joten niin paljolta sanottuna kuin se kuulostaakin, mulla on varmaan eniten muumeja laaksossa.

FASTkin lähetti synttäriterveiset! Uutuus Pudding-maut; mustikka-vanilja & mansikka-valkosuklaa!

En todellakaan valita, mutta tällaisena päivänä naisena olo ei kerrassaan ole helppoa: mulla on tavoitteena, että oltiin sitten missä vaiheessa tahansa vuotta menossa, niin vaatekoko pysyy samana, sillä erolla että ne enemmän tai vähemmän lököttää. Hameiden vesiraja on noussut hinnan myötä, mutta aika paljon pystyy pelastaa mustilla sukkahousuilla, vaan ei enää kun on kesä! Aina on oltava varasukkahousujen varasukkahousut ja tänään päätin riipasta ja mennä ilman. No kynähame oli kireä ja kuro tuon minun takaliston aika hyvin kasaan, nihkeet reidet hinkannu toisiaan koko päivän ja haarathan siinä aukes. Pari viikkoa sitten lauantaina mulla repes kahdet housut, toiset kuinkas ollakaan salilla ja toiset kun kävin Viisarissa koeistumassa joka pirun sohvan. Tämähän on mulle jo viimevuoden kevätmallistoa, mutta olisi pitänyt jotain tajuta kun ystäväni, ei mainita nimiä mutta VILLE SALMI, sano että nyt on Iso-Kuuselan pöksyt aika hiutia.

Jospa kaikki sössiminen menisi sitten nuoruuden piikkiin ja tästä eteenpäin kaikki menee kuin Strömsössä. Pää pysyy touhuissa paremmin mukana ja vanhoja virheitä ei toisteta. Uusi teema on nyt ”God grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to know the difference”.

Kippis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *