Siitäpähän tiiätte

Sain valtavan sähköpostiryöpyn siitä, että mun pitäis kirjottaa useammin. Mietin että missäköhän kohtaa on mennyt metsään, kun olen tässä mielestäni päivityksiä jakanut suht tiuhaan. Rehellinen vastaus on kuitenkin, että aiheet loppuu. En keksi mistä kirjoittaa! Itsensä toistaminen käy salakavalasti ja en jaksa ite lukea millasia sarjoja muut on tehny salilla tai kuinka hyvä fiilis on joka treenin jälkeen saati sitten mikä polte reisissä. Lisäksi ei tämä minun elämä mitään kovin tapahtumarikasta ole: viideltä ylös, aamulenkki, työpäivä, sali + aerobista, raatona kotiin ja seuraavan päivän kassi valmiiksi ja alta aikayksikön nukkumaan. Ja toinen juttu liittyen näihin kuvapäivityksiin: jos 70 % ajastani näytän petolinnun perseeltä niin ei ole tulossa! Kumma kyllä niitä livahtaa välillä jostain tuutista. :) Poikkeuksen saatan kyllä tehdä tuon vatsatreenin suhteen sillä sitä on nyt kysytty, katsotaan..

Umpun käsittely :)

Tällä viikolla on kuitenkin erilaista ohjelmaa takaan sen! Hieman emännöimään (elämöimään) kiekkokaukaloon ja suurimmat mullistukset tapahtuu kyllä työkentällä: on 60-vuotisjuhlaa, jonka lisäksi harrastetaan pikkuisen kulttuuria nimittäin menen oopperaan! Ja ihan kansallisoopperaan katsomaan La Traviata ettei nyt kellekään tule mitään epäselvyyksiä, arvatenkin hieno show tulossa.

Käytännössä mulla on kaikki muut päivät paketissa poislukien keskiviikko. Viikonloppua aina odotetaan ja varsinkin nyt, sillä parin viikon takainen uho Miloksen treenileirillä näyttäis käyvän toteen. Kimpsut ja kampsut on jotakuinkin pakattuna ja perjantaina suuntaan Lahteen perhe Sorsan tykö! Puhuin justiinsa Heidin kanssa ja homma sujuu kuin tanssi: siellä ollaan avosylin vastassa (hehe) ja Jartsa suunnittelee meille treenit. Palataan viikon päästä, Hilu täältä tullaan!

Kyllä on hieno! Ainoo että olis kiva ensin voittaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *