Jokeri-kortti

Vihdoin alkaa selviimään että mikä helkkari mun vatsan toiminnassa on vikana! Kaikkein pahinta on epätietoisuus; kokeissa on ravattu, ruokavaliota muokkailtu ja kaikki on mukamas normaalia arvojen perusteella. Vaan kun ei toimi. Maura on yleensä aina hieronnan päätteeksi vielä pyöritellyt mun mahaa suolen suuntaisesti, ja muutama viikko sitten suositteli mulle myös osteopaatilla käyntiä. Olen nyt käynyt kolmesti, 1-2 viikon välein Ronnien luona RA-osteopatiassa, viimeksi eilen ja keikka oli eittämättä paras. Mä en oikein tiedä mitä siinä tapahtuu, enkä oikeestaan välitäkään tietää, pääasia että hoito toimii! Musta tuntu ihan ku jotain pieniä sähköiskuja ois tullu selästä ja nykiny suolta, silmät vaan pyöri päässä kun olo oli niin kertakaikkisen hyvä.

Mutta siis se syy! Mulla on vatsassa aika pahoja jumeja, mm. lonkankoukistajat, jotka vetää selän notkolle ja näin ollen selän lukoille ja vatsan umpeen. Ei ehkä mennyt tämä minun syy-seuraus-selitys ihan oppikirjan mukaan, kun olin siinä kuunnellessani vielä pikku pöhnässä, mutta jotakuinkin näin. Välillä tuntui todella epämiellyttävältä kun vatsan sopukoista painettiin, mutta painellaan vaan ens kerralla kahta kauheemmin jos lopputulos on tämä! Let it rain!

Tuosta! Olen nyt jakanut tämän joka tuutista.

Olen kyllä venytellyt nyt joka päivä, mutta aina ei kuulemma venyilytkään auta jos on tarpeeksi jumissa, varsinkaan kun tätä jumia ei ole sillä tavalla tuntenut. Sitä paitsi en oo tiennykkään, mitä kaikkea voi saada kipsiin, esimerkiksi pallea! Mä vaan luulin että mun rintsikat puristaa. :) Taas nähtiin, että aina oppii jotain uutta, mutten välttämättä haluaisi kaikkea aina itse kokea. Toisaalta asioiden hyväksyminen on niin paljon helpompaa jos tietää missä mättää, niin ei tarvitse olla arpomassa. Ja suolistoni on osoittautunut kohtalaisen kalliiksi kiitos lääkäri-lääkelaskujen, vyöhyketerapian ym. huuhaa-hoidon, joita olen epätoivon vimmassa kokeillut. Nyt pitäydyn suosiolla tässä.

Kyllä on ollu monta huippuhetkeä <3

Kohtahan ne koittaakin, meinaan jännät paikat. Aikataulullisesti tuli bull’s eye, nimittäin olo on aika tyhjä ja huomennahan vilautan itseni tuomaritoimikunnalle. Minna ja Kimmo tulee henkiseksi tueksi, ja Eveliina varmaan raahautuu paikalle omin nokkineen? :)

Suurkiitokset kaikille tsemppi-viesteistä, ootte tehny mun päivän. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *