Iso-Kuuselan action-tiistai

Näin oman elämäni toimintasankarina ei ookaan mitään parempaa tapaa viettää tiistai-iltaa kuin katsoa Rambo TV5 tänään klo 21! Heti alkajaisiksi voin myös ilmoittaa, että Kaakkois-Helsingissä on jälleen rauha maassa. Eilinen vaaka-sessio oli pieni shokki mutta näyttää antaneen lisäboostia tähän touhuun. Oon koko päivän yrittäny virittäytyä tunnelmaan ensin kurapuvun voimin suossa, sitten jalkapaloja fiilaten ja höyläten salilla & hieronnassa, eilen oli osteopatia eli kroppaa on huollettu.. Kieltämättä aika notkea rotta-olo! Tavoitteet on mielessä kirkkaana kuin pläkki, syypäänä tämä nainen eli Nikola Weiterova, jonka kuva oli mun naamalla heti aamutuimaan. Nikola voitti (mm.) kevään junnu em:t ja siirtyi tänä syksynä ammattilaiseksi. Nyt vedetään tiukka 6 viikkoa, seitikin uppoaa kuin vettä vaan, jos tujauttaa joukkoon rutosti chiliä ja currya. :)


Multa on kysytty että miten olen kasvattanut ”tällaisen itsekurin”. Onko mulla itsekuria? Ehkäpä jotkin asiat on ennemmin itsestäänselvyys. Sanotaan, että ” bitterness is like cancer; it eats upon the host, but anger is like fire; it burns it all clean”. Jäljelle jää enää ”eipähän jää teille perkele seliteltävää” ja loput tiiättekin.

Tytön, joka ei ole urheillut päivääkään elämässään ja haluaa kevään lavoille, kannattaa varmaan miettiä miksi sinne haluaa ja kokeilla vaikka sitä kuntosaliharjoittelua ensin, miltä se tuntuu ja mitä se vaatii. Mä oon kyllä ite siitä ääripäästä joka on pyöräyttänyt elintavat kertaheitolla ympäri ja kieltämättä hyvin on käynyt. Kisapäivä on ihana jos tietää olevansa elämänsä kunnossa, mutta on hyvä myös muistaa, ettei se hekuma kestä kuin yhden ainoan päivän vuodesta. Kaikki, mitä vuoden aikana teetkin, syöt, treenaat.. kulminoituu tuohon yhteen päivään. Tänä aamuna NRJ:n aamushowssa käytiin keskustelua kuinka telinejumpparinaiset haisee. Ne, joilta meni illuusiot seksisymboleista, kun kisahallissa haisee hiki ja volttia heittäessä voi päästä pari pierua, niin tulee vaan lavan taakse haistelemaan niitä tunnelmia! Voitte Umpun blogista lueskella pari totuutta. :) Henkilökohtaisestihan olen sitä mieltä että sweat is sexy.

Samaten Syltty is sexy. Väänsinkin itselleni tässä vielä leffamätöt eli mikro-kohokkaan Iso-Kuuselan tapaan: 3 valkuaista, 1 kokonainen muna, 25 g FAST whey mansikka (tulee muuten hyvää jos tekee puddingista), kanelia. Setti sekaisin ja mikroon. Laiskuuttani olen kypsännyt nuo munat tätä nykyä mikrossa, vinkkinä voin kertoa että kannattaa rikkoa se keltuainen! Vkl tökkäsin nimittäin heti ensiksi haarukan siihen ja sehän räjähti päälle. Mutta mitä enempi räiskitään sitä parempi! Ajakaa varovasti ja heijastimet hyvät ihmiset, muistakaa heijastimet.

10 vastausta artikkeliin ”Iso-Kuuselan action-tiistai”

  1. Hei Suvi!
    Olet kyllä esimerkillinen nainen! Susta niin saa potkua omaan treenaamiseen :)
    Kiinnostas vain tietää et minkä pitunen olet ja mikä on sun paino suurinpiirteen ei-kilpailukauella?

    T. Margareta

    1. Mahtavaa, kiitoksia! Oon 172 (ja puol) cm jos tarkkoja ollaan ja paino onkin sitten se kinkkisempi. Mutta yleensä siinä 66 hujakoilla. :)

  2. Heippa! Hei innostuin tuosta sun tekemästä vanukkaasta :D Kuinka pitkään sitä pitää mikrossa kypsentää ja millä teholla?

    1. Kysyit sen verran pahan, tehoista sanoisin että täysillä! Mulla on varmaa 650-750w eikös se ole aika perus? Oon yleensä pitäny eka 50sek ja kattonu miltä näyttää, koska siit tulee helposti kova jos pitää liian kauan. Bon apetit!

  3. Tervehdys! Terveisiä 2,5-vuotiaalta faniltasi. Poikamme näki kuvasi body lehdestä ja se oli menoa heti ;) Lehteä täytyy saada katsella aina ajoittain ja heti etsii ”kauniin naisen kuvat” ;) Äsken myös osoitteli kuviasi tekstin ohessa ja hoki, kuinka kaunis nainen on ;) Tuosta toisesta kilpailijasta ei sanonut mitään eikä kukaan muukaan nainen ole samaa reaktiota saanut aikaan. Meillä taitaa asustaan yksi sun true fani ;) Pojan äiti eli minä koittaa epätoivoisesti treenata itteään samaan kuntoon ja hillitä syömisiään. Olet kyllä upeessa kunnossa, tsempit treeneihin ja menestystä!! Toivottaa : Poika 2,5v ja hänen äiti :)

    1. Hahaha tää oli ihana! Kiitos, sai mut nauraan. Pikkumiehelle vaan lämpimät terveiset :))) ja äidille myös ;)

  4. Hei!

    Keep up the amazing work! Hitto vie ko nauran pääsääntösesti aina ihan kippurassa sun teksteille! Niin kevyttä ja hyvin liukuvaa juttua! LOVE IT!

    Ja teitistä saa kyllä hyvät boostit salille!
    Tsemppiä reeniin ja kisoihin!

    ps. Seiti on hyvää!

    1. Otetaan nuo kohteliaisuudet. Hyvä jos joku motivoituu onhan se parasta. Mutta tuosta seitistä voin kyllä riidellä kanssas, tai sitten kerrot millä konsteilla teet siitä syötävää??!?

  5. Tytön, joka ei ole urheillut päivääkään elämässään ja haluaa kevään lavoille, kannattaa varmaan miettiä miksi sinne haluaa ja kokeilla vaikka sitä kuntosaliharjoittelua ensin, miltä se tuntuu ja mitä se vaatii.

    Tää on niin totta. Monelle tää meidän elämä ja lavoilla kauniina keikkuminen näytöstää niin glamourille mutta arki on AIVAN jotain muuta. Nimimerkillä ei heikkohermoisille :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *