Trippin’!

Voi kilinkellit että on ollut erinomainen päivä! Nyt on kompensoitu monta huonoa. Vaikea sitä oli aamulla uskoa, että siitä tulisi näin hyvä, nimittäin jo torkuttamiseen hurahti puoli tuntia. Sain kuitenkin jotenkuten nykäistyä itteni ylös ja sähköpostissa oli aamutuimaan niin mukavia kommentteja että sitä oltiin yhtä aurinkoa jo 5.30. Kiitos niistä:) Ja vastauksena kaikkiin FASTin Pudding –kyselyihin, tuote tulee ensi viikolla myyntiin ja parissa viikossa pitäisi löytyä kaikilta jälleenmyyjiltä eli vähittäismyymälät, luontaistuotekaupat, kuntosalit jne.. Musiikki-dilemma on jo hoidettu ja oli niin kertakaikkisen lennokas olo että juosta päräytin 9 km.

Eilinen osteopatia oli myös melkoinen nappiosuma! Selän kipupaikat viittas aikalailla just niihin ongelmiin mitä mulla on tässä ollutkin, nimittäin vatsa ja mm. pohkeet. Oli todella miellyttävää, vatsaa paineltiin ja häilyin siellä jossain tajun rajamailla, meinasin kysyä että haittaako jos alan kuorsaan mutta olenhan taistelija. Paras osa oli ehdottomasti rangan rusauttaminen, musta onkin tuntunut jo pitkään että sen pitäisi naksahtaa. Tämä ensimmäinen käynti oli tarjoushintaan -15 € eli 30 €/h RA-osteopatiassa. Loppuillan vatsa pitikin sellasta meteliä että kyllä siellä jotain elämää onneksi on! Mulle sanottiin, että ota nyt ”varovasti” pari päivää, voi ilmetä mielialahäiriöitä jne. mutta sehän ei ole minulle mitään uutta. Varsinkin kun kuulette mitä olen tänä päivänä kämmäilly! Laitetaan osteopatian piikkiin.. Töistä lähtiessä mietin että olenkohan jotenkin tavallista paremman näköinen, kun tuntui että sain erityisen paljon katseita osakseni. Ikävä kyllä asia ei ollut ihan niin; tänään on menty kirjaimellisesti helemat paukkuen. Olin lahjakkaasti onnistunut, kysyn vaan miten, saamaan mekon helman treenikassin olkaimen väliin ja siellä on palat vilkkunu. Tää menee jo samaan kastiin sen kanssa jos hame on jääny sukkahousuihin tai pahempaa – vessapaperi. Onnistun vaan olemaan todella dorka. En kuitenkaan tavoilleni uskollisena vetäytyny kuoreeni ja häntä koipien välissä kotiin, vaan seiniä pitkin edelleen ja deuces! Aamun lääkitys ollut selkeesti kohillaan.

Tällaiset huippupäivät on kyllä petollisia lompakolle, puoli tuntia itseni kanssa ja omaisuus mennyt. Mutta tänään oli kyllä kaikki tähdet oikeassa asennossa nimittäin piipahdin vielä ennen salia Kampin Nike storessa ja tossut mitkä on ollu mun märkä päiväuni, ainoo koko MINUN KOKO ja -40 %. Munkki ollut  matkassa. :) Satuin tässä näkemään aika motivoivan (kauhu)kuvan ja uskon että alkaa ne painot nousta! Tehostaakseen tätä tunnelmaa huitasin jenkeistä tuomani loaderi-näytteen huiviin, missä sanotaan että ensikertalaisille puoli pussukkaa. Minähän en tämmöisiä kuuntele ja aerobisenki väänsin ’luistelukoneessa’ mitä oon tähän asti vähän karttanu. Olo oli samantapainen ku ensikosketus stairmastersiin, ekat 1o min oli tuskaa, 15 kohdalla luulin kuolevani. Lopputulos olikin hot wet dripping with sweating. ;) Tästä on hyvä jatkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *