Jalalla koreasti

Kun on kaiken maailman tekstejä, ”kuinka puristat käden nyrkkiin” ja mitä se kertoo persoonallisuudestasi (luettavissa: MTV3), mietin, onko olemassa faktoja siitä, mitä kertoo ”kuinka noukit pudonneen esineen lattialta”? Kyykistytkö vai pyllistätkö?

Itse huomaan pyllistäväni ja jo varmaan siitä syystä, että polvet eivät ole viimeaikoina koukistelusta oikein tykänneet. Kävin tiistaina Meijerin oman erikoismiehen käsittelyssä ja kerrottakoon nyt, että kipeää teki. Yritin säilyttää cooliuteni, mutta 3 tuntia käsittelyssä ja viimeinen veto, niin hyvä etten pompannut pöydältä ja tulipa äiskää ikävä. Mustelmaa alkoi nousta jo samana iltana ja toki turhamaisuuteni nosti päätään ja sivelin niihin apteekista saatavaa mustelmavoidetta mahdollisen kosmeettisen haitan vuoksi. En tiedä kuuluiko äkäinen puna ja kuumotus asiaan vai oliko kyse allergisesta reaktiosta, mutta mustuminen loppui siihen. Seuraavana päivänä tuntuikin siltä, että olisin vetänyt härkäsen jalkatreenin ja siihenhän en ole kyennyt kuukausiin.

Puikko siellä vetelä täällä

Puikko siellä vetelä täällä

Tänään ajattelin sitten viimein kokeilla kyykistyä. Teen jalkatreenin alkuun aina vatsoja, sillä siten mulla pysyy paremmin paketti kasassa ja innostuin jo siitä, miten jalannostot nousi kevyesti korkeammalle, että ainakin joku sopukka on auennut. Ja ai että kun sitä sai polvea koukkuun ja kyykkyyn ilman kipua<3. Pieni natina kuulunnee edelleen asiaan ja toki varovasti on nyt hyvä ottaa, kun takaraivossa kokoajan jäytää pelon tunne että nipsahtaako, mutta tähän mennessä kaikki hyvin! Voin lainata itseäni sanoilla ”kaivellaan ensi kerralla kahta kauheemmin, jos tulos on tämä!”

IMG_6262

Jos jotain niin Puhdas+ magnesiumsuihketta kannattaa urakalla suihkia jos on jäykät hartiat tai ”istujan perse”, kuten minulla. Ei taatusti tule allergisia reaktioita. Jos on nivelten kanssa ongelmia, kannattaa kokeilla kollageenia tehden iholle siinä samalla gutaa (tuotantohan alkaa vähentyä jo 25 vuoden iässä, joten käyttöhän olisi pitänyt aloittaa jo). Älkääkä unohtako glukosamiinia!

Mitä nyrkkini sitten kertoo minusta, kun peukku myötäilee nyrkkiä? No ainakin sen, että kaipaan hyväksyntää ja kehuja. Älä lakkaa uskomasta itseesi, vaikka kukaan ei suitsuttaisi ihanuuttasi sinulle ääneen”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *