Viikonloppujen makustelua

Pari viikkoa sitten valtaosa Pro Elite teamista saapui tänne Helsinkiin ns. kauden päättäjäisiin (ja toisten avajaisiin), koska kyseessä oli ainut viikonloppu taas pitkään aikaan, kun kellään ei ole jokin preppi meneillään. Piia & Johannes tuli etunenässä torstaina ja täytettiin jääkaappia erinäisin tuottein muita varten. Suunnitelmissa oli vainkus röpötellä menemään ja ennen kaikkea viettää laatuaikaa yhdessä.

Pari viikkoa sitten valtaosa Pro Elite teamista saapui tänne Helsinkiin ns. kauden päättäjäisiin (ja toisten avajaisiin), koska kyseessä oli ainut viikonloppu taas pitkään aikaan, kun kellään ei ole jokin preppi meneillään.

Piia & Johannes saapui jo torstai-iltana

Piia & Johannes saapui jo torstai-iltana

008

Piialla on ollut aika huikea kisakausi ja ACEn jälkeen alkoi ansaittu offseason. Suunniteltiin etukäteen PMissä mitä treenejä säästellään kimpassa vedettäviksi, jotta saisi maksimaalisen hyödyn irti. Tässä näette mitä sokeri saa aikaan.

002

009

Oona halusi myös auttaa järjestelyissä yms., jotenka tässä suoritetaan erittäin tärkeää tehtävää eli pestään Lullers. :)

032

On nyssäkkää, pussukkaa ja kanaa. Even kanssa matkalla Treelle.

035

#hurjaluonto

Viime viikonlopuksi Minna oli järjestänyt tiimi seminaarin Bullfarmilla aiheena voimaharjoittelu. Heti alkuunsa Jani Ihalainen kertoi paikan säännöt (2 kpl) joista jo toinen luiskahti Oonalta ohi. :) Mä en ole ko. lajiin hirveesti perustanut ja varmaan johtuu siitä, etten ole ymmärtänyt sen päälle mitään. Käsiteltiin moniakin aiheita ja sen jälkeen piti kokeilla mavea ja penkkiä. Siinä kaksi inhokki-liikettäni ja ensimmäinen johtunee siitä, etten ole snaijannut tekniikkaa ja alaselkä on sellaisessa solmussa ettei pysty kävellä tahi istua. Jälkimmäinen eli penkki turhauttaa varmaan sen takia, että oon siinä niin surkea.

Meidän piti kertoa ko. liikkeissä ennätyksemme ja sen jälkeen päästiinkin testaamaan. Ei ollut kohdaltani mitään parran pärinää, aikaisempi 100 kg rikkoontui kympillä eikä 120 jääny paljosta kiinni; nousi jo polville mutta selkä ei suoristunu sitten millään ja siihen jäi. Ja itseasiassa olikin hyvä lopettaa, näytti sen verta pahalta..:) Janin puheista opin, että tämä on päälle kova laji ja salilta on aina lähdettävä hyvin mielin ja löydettävä jotain positiivista, siksipä en mainitse enää sanallakaan penkkiä muuta kuin että ilman tulosta ollaan.

Treeni ei ollut sellaista sykkimistä mihin olen yleensä tottunut, mutta jeesus olen kipeä. Tekniikka-opit näkynee menneen perille sillä alaselässä ei ole minkään sortin epämiellyttävää painetta. Suosittelen kokeilemaan sillä tyyli on varsin toinen, mutta kysykää ammattilaisilta ensin ettei satu vahinkoja.

040

041Päällimmäiseksi jäi mieleen taas mainittu mielikuvaharjoittelu ja mitä sillä voi saada aikaan. Eve veti mulle kesällä pikkusession, mistä voin kertoa joskus lisää. Mä olen jo etukäteen päättänyt miten haluan seuraavan kisaprepin etenevän ja millaisen olon haluan. Ja nyt kun tarkemmin miettii niin asiathan on just niinku haluan, kyllä Luoja suo. ”There are no constraints on the human mind, no walls around the human spirit, no barriers to our progress except those we ourselves erect.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *