Kevät on hienoa aikaa

Kiirastorstaista starttaa pääsiäisleiri ja kestää 2. pääsiäispäivään saakka! Aikaa on niin hyvin että Minna ja Kimmo varmaan luulee että oon tullut jäädäkseni.. Melkein. Myös Eve ja Jaani on tulossa ja meillä onkin viikonloppuna tiimipäivä. Viime vuonna tähän aikaan meikäläisellä oli ’näytön paikka’ kun oli vähän ongelmallinen kevät takana.. Minna vei mut ensikertaa stairmastersiin ja sain sen verta köniin että posket lähti (se oli sen 2 kg). Nyt kun taktiikka on vaihtunut, musta ois hienoa että tulisi +2 kg ja pihvinä! Se päivä kun perse kasvaa ilman että maha kasvaa. :) Selventääkseni nyt vielä kaikille; en ole osallistumassa Fitness Classiciin vaikka nimeni vielä siellä osallistujalistassa komeileekin. Sen sijaan nippu Pro Eliten misuja on osallistumassa! Toimin kuitenkin takajammarina siellä eli rauhoittelen seinille kiipeäjät ja suon rauhan sitä tarvitseville eikös juu?

Maikkelin kanssa siinä

Mitä omiin treeneihin tulee, niin aamulenkit maistuu edelleen. Viime keskiviikkoinen 1h 20min lenkki auttoi ymmärtämään, että tunti on mulle se kipuraja. Ennemmin juoksen vaikka 3 km niin kovaa ku lähtee (#henkihieveri) kuin että pari timmaa hölkyn kölkyn. Onneksi oli jänö-Jomperi määräämässä tahtia vaikka mahdoin vähän jarruna ollakin.. Tunnin jälkeen tuo 20 min oli kyllä silkkaa tuskaa, ei motivoinut enää sitten millään ja rehellisesti sanottuna korpes niin paljon että teki kokoajan mieli pysähtyä. Kerta viikkoon käyn myös sähläämässä, pojat siellä varmaan tuskissaan aina miettii että onkohan Iso-Kuuselalla tänään valkoinen vai musta paita kun eivät halunne mua tiimiinsä. :) Totuushan on, ettei mulla ole sitten lainkaan pelisilmää, mutta ei sitä naisella tarvi ollakaan!

Norovirus - maailman tehokkain laihdutuskeino! En toivo kenellekään.

Pyysin raikkaat sain raikkaat. Kiitos Sini;)

Kävin eilen hyvän kaverin kanssa verestämässä muistoja ja ilokseni totesin, että vaikka sähly ei mahdu kaaliin niin kyllä vanhalla haukalla on vielä jonkinmoinen tatsi pesäpallomailaan. Sen minkä nuorena oppii, vanhana taitaa. Eli nyt kun olen harrastanut tätä oheistoimintaa niin aktiivisesti, muut aerobiset salitreenin yhteydestä olen jättänyt miltei kokonaan pois. Nyt en ole ollut niin ’nääntynyt’, mikä tarkoittaa sitä, että olen jaksanut keskittyä olennaiseen. Sanonko sen että pirun hyviä treenejä ainakin on ollut, vaikken tiedä menikö nyt aina ihan sinne minne piti hehee. Osasyy on varmasti se, että olen romuna koko akka ja mulla on projektina päästä lihaskalvoja avaavaan hierontaan asap. Olen itkenyt jo varastoon tässä muutamat illat, mutta onhan tämä runko nyt laitettava kuntoon.

Oon mm. opetellu liimaileen irtoripsiä. Ja käyttää instaframea ei jäänyt varmaan keltään huomaamatta. :)

Kisaamisen jättäminen tältä vuodelta olikin astetta vaikeampi, vaikkakin oikea päätös. Näköjään paikkaan tuota tyhjiötä ottamalla kokoajan jonkun prokkiksen mihin keskittyä ja mulla onkin täällä nakki viuhunut. FASTilta on tullut ilokseni leivontaan soveltuva Cook-Bake-Cake proteiini niin täällä on kohta kotikokki irti. Lisäksi näin pääsiäisen ja jessen kunniaksi, plus että olen vieraana ja aidosti huolissaan Kimmelin tyhjyydestä, menin huutelemaan että pyöräyttäisin kevyemmät pashat kasaan. Saapi nähdä, eiköhän sillä suo(n/l)et täyty.

 

Yksi vastaus artikkeliin ”Kevät on hienoa aikaa”

  1. Hahah, huippu..Mää niin tykkään sun teksteistä!Parantaa päivän aina potenssiin miljoona. Keep on going! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *