Arnold Amateur pt. 3

Perjantaina messuilla oli niin paljon porukkaa, että ajateltiin hyökätä sinne heti lauantai-aamuna paikan avauduttua. Turha toivo, nimittäin autolle oli mahdottomuus löytää parkkipaikka ja paikka kuhisi ihmisiä niin että hyvä jos henki kulki. Homman kruunasi se, että itse Arnold Schwarzenegger kunnioitti meitä läsnäolollaan, ja sitä varten turvamiehet blokkas alueella väylän, mitä pitkin arvon herra kuvernöörin sopi käyskennellä. Oltiin supussa siellä ja ihmiset käpyinä kun et mihinkään päässyt. Heppu vielä liihotti menemään sellaista vauhtia ettei edes kuvaa saanut räpsäistyä, vaikka yritystä oli. Loppujen lopuksi ahdisti enemmän kuin messut kiinnosti, joten päätettiin lähteä treenaamaan sillä välin kun Elina jäi hieromaan bisneksiä.


Arska viipottaa

There's no exit

Elina ja Jan Tana. En tiedä saako tätä huudella, mutta Biancaneveltä on tulossa mullistava uutuus kisaväriin liittyen! Kultsalla kerron - viimeistään.

Illalla oli vuorossa Bikini International -finaali, jossa oli edustamassa meidän suomilikka Anna Virmajoki. Arnoldhan on kutsuvieraskisa, joten lauteilla nähtiin siis maailman parhaimpia ammattilaisia. Annan sijoitus oli tuossa sakissa 11., mutta ei kovin moni pääse samana iltana lavalle raskaan sarjan kehonrakentajien kanssa. Tuolla päin maailmaa ko. show on kuitenkin todella seurattu ja liput myydään useimmiten loppuun. Olympiassa mä sytyin Fred Smallsiin ja innolla odotin sen vaparia. Ei muuten jättäny kylmäks tälläkään kertaa! Biggie voittikin ansaitusti viihdyttävimmän poseeraajan palkinnon. Toinen mun suosikki oli Marcus Haley, jolla oli sellanen mind-muscle-connection että ihan kylmäsi. Kumpikaan jamppa ei tainnut kyllä sijoittua kovin korkealle (7. ja 11.) ja siitä taas näkee etten älyä koko lajin päälle mitään, tunnelma on se joka ratkaisee.

Jay Cutler

Finaalin jälkeen mentiin koko Suomi-porukalla syömään meksikolaiseen grilliin ja viettämään viimeistä yhteistä iltaa. Oli ihan huippua; reissu, seura, kaikki! Mahtavaa huomata millaista porukkaa lajin parissa on ja oli ilo tutustua. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *