Bringing nothing but fire

Viimeinen työviikko alkaa olla loppusuoralla! Se tarkoittaa taas viimehetken valmistelua ja juoksua paikasta A paikkaan B. Nyt on kaikki hoidettu hyvissä ajoin, sillä viimekerrasta oppineena viimetinkaan jättäminen saattaa joskus kostautua: pakkasin Budapestiin illalla kamoja ja huomasin että rähmä, kiilto on lopussa. Tyhjällä putilolla ei tee mitään, mutta onneks on Minna ja selvittiin siitä. Bikinit on tilattu Biancanevestä ja eilen saapui paketti: ne on upeat! Tietty. Mulla on aina korkeat odotusarvot ja ne ylittyy joka kerta, kiitos Elina ja Paula. <3 Elina laittoi ystävällisesti myös purkin glazea samaan pakettiin niin nyt on sekin hoidossa.

FAST Puddingilta on tullut pari uutta makua! Kiitos myös panoksestanne tässä kisaprojektissa.

Pari viikkoa sitten tuulettelin että flunssa selätettiin kivuttomasti. Tyylilleni uskollisena oon viimeiset pari päivää ollut varmaan itse räjähdys, otsa- & poskilohkoja on ärsyttävästi kuumottanut ja näin loppuhetken ratoksi päätin tästä vielä tempasta poskiontelontulehduksen (=mukavaa lentoa). Ei siitä selvittykään ihan yhdessä pumpsauksessa mutta onneksi on nyt antibiootit ja olo on ollut tosi hyvä että on pystynyt treenata.

Sarjassani on siis itseni lisäksi 30 kilpailijaa. Pieni hauska ’kämmi’ on ilmeisesti käynyt, sillä vieläkään kenenkään suomalaisen kilpailijan nimiä ei näkynyt osallistujalistassa, mutta eiköhän se siitä korjaannu.. Men’s Physiquen pitkään sarjaan on tulossa myöskin kiitettävät 66 kilpailijaa(!!!) joten siihen nähden tuo sarjani on pala kakkua. Siinä pitää olla aika harjaantunut silmä tuomareilla, jotta osataan pistää tytöt ja pojat oikeaan järjestykseen, toivon tietenkin löytäväni paikkani sieltä mahdollisimman kärjestä onhan se selvä. Pari hokkuspokkusta eli uudet bikinit ja kunto. Se on meinaa tällä(kin) kertaa aika rapsakka voin luvata, mikäli kaikki menee niin kuin pitää, niin ulkoinen habitus on aikalailla hoidossa! Loppu on sitten Herran huomaan.

…mitä nyt on tukan laitossa onnistuttava, se on mun ja Minnan ykkösmissio. En tajua mikä meni taas pieleen viimeksi, kait vallan riehaannuin lakkapullon kanssa ja ajattelin että se painuu kyllä vielä kasaan. Eihän se painunut ja loppusilauksen antoi vielä vesisade ja homma oli sillä selvä: tatti täältä tullaan. Keskusteltuani Umpun kanssa toteutan nyt teemaa less is more ja väännän ne kikkurat lämpörullilla vaikka silmät ummessa. PRIME Hair & Beauty design on huolehtinut siitä, että oikeat aineet pohjalle löytyy.

Pikku kilkattimella on varmasti ollut osasyynsä siihen, että meikämanne on ollut viime aikoina niin hyvässä iskussa ettei tosikaan (sählyssäkin tehty jo eka börsä). MM-kisoista ja sen jälkeisistä ajoista opin, että “People will hate you, rate you, shake you, and break you. But how strong you stand is what makes you” enkä usko – kävi miten kävi – että tulee sitä ’pitäkää tunkkinne’. Aika on mennyt joulusta siivillä ja olen varmasti ollut monelle raskas, siksipä kaikille minua kestäneille kiitos ja anteeksi. :)

Elinin kanssa Espanjassa.

2 vastausta artikkeliin ”Bringing nothing but fire”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *