Pieniin päin

Runebergin päivän kunniaksi informaatioluontoiset asiat ensin: mä sain perheenlisäystä! Uhosin joku päivä että ”ellen nyt sitten joku päivä vaihda liigaa..” niin nyt siinä näyttäis käyneen niin, oon nähkääs rakastunu! Parissa päivässä huomaan itsessäni ja lähimmäisissäni valtavan eron: muu perhe on seonnut milloin minä olen tullut järkiini. :) Valtakunta on pysynyt siistinä, oon ollut oikee kotitaloushirmu että mitään tavaroita ei ropise kullanmurun niskaan. Omaan napaan tuijotellessa sitä on kuin kissa pistoksissa, mikään ei ole koskaan hyvin, mutta nyt oman tekemisen ohella sitä suorittaa paremmin, kun on kiire kotiin ja joku joka odottaa.

Kävin eilen Malmilla sijaitsevassa kauneushoitolassa Arosha Slimming –hoidossa. Tämä oli sellainen paketti, jonka ostin jo ennen MM-kisoja kuvitellen sen pistävän nesteitä paremmin kiertoon, mutten kerennyt käyttää sitä ja koska kuntokin alkoi näyttää hyvältä, en uskaltanut ottaa ”riskejä”. Alkuun tuli kasvohoito ja sen jälkeen mut käärittiin jaloista vatsaan märkiin kääreisiin ja makasin kelmuissani miettien vaan kuinka pentu kiljuu. Tästä lähin se on kuulkaas pakettitarjous minä+likka mitäs siihen sanotte.

Nöpönenä oli 7. pentu ja niin pieni (78 g), että piti elvyttää henkiin. Maitoakin piti antaa pipetillä. Hyvin kävi, kunnon taistelija niin kuin pitää <3


Viikonloppuna meillä oli P.E.T –tiimipäivä. Änkäsin Joonaksen kyytiin ettei tarvitse parilla autolla hurautella ja tunnelma Mimmolla oli varsin tiivis kun siellä majoittui itseni lisäksi myös Eve ja Jaani. Noh, sopu sijaa antaa! Lauantai-aamuna treffattiin WFC:lla ja FASTin Olli veti mulle, Evelle, Piialle, Heidille ja Umpulle jalkatreenin. Sain palautetta muutaman välikorvan kautta että olen sitkeä akka ja vahva kuin härkä. Voin välittää seuraavat terveiset ko. hlölle että vaikka kikkanalta näytänki niin se Hessu Hopo en ole minä vaan Laura Telemäki. :) Minna ja Kimmo kävi muiden ’kaukomatkalaisten’ kuviot läpi ennen kuin mentiin poseeraamaan ja siinä odotellessa riipastiin Even kanssa kuntopiiri. Tavoitteena oli nopea & hyvät sykkeet ja se täyttyi vaikka siinä suunnitellessa mietittiin että onkohan tämä edes rankka. Mitä omaan ja Even kuntoon tulee, niin se analysoitiin sitten Mimmon keittiössä keskiyöllä. Voin kertoa että hyvä tulee, onhan tässä.. 3 viikkoa kolkutellen ja olen Columbuksessa!

Tähän on lähdetty ja kieltämättä hyvin käynyt

Viime viikolla ajattelin näköjään ottaa flunssan, mutta mun taktiikka on tähän saakka ollut se, että niin kauan ku räkä on päässä kaikki hyvin ja treeni jatkuu, sillä jos alan sitä ’potemaan’ niin se piru iskee. Kyllähän se tulee jos on tullakseen ja varoitinkin jo tiimiläisiä että pysyy kaukana musta ja pesee käsiä. Homma meni maaliin ja oon taas terve kuin pukki! Meillä on kuitenkin muutama pakurikääpä –asiantuntija ja kun kuulin, että tottumattomalle saattaa pyöräyttää massun ympäri, voitte kuvitella mitä olin maanantaina kärppänä ostamassa? Pakuria! Luontaistuotekaupassa sitä oli vaikka ja missä muodossa, päätin että mennään helpoin-tehokkain linjalla joten mukaan tarttui siis pakurikääpäuute. Voin kertoa että oli aivan hirveetä kuraa, mutta vaikutus.. Sanotaanko puhdistava. :)

FAST TV:oon on ilmaantunut nyt osa 1/13, jossa Minna Pajulahti kertoo mitä on bikini fitness. En tiedä itsekään mitä kaikkea jännittävää on tulossa, huomasin vain että olen tässä ensimmäisessä hääräämässä vähän taustoja, mutta sen vaan sanon että pysykää kuulolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *