Arnold Amateuriin !!!

Viimevuoden tähtihetkiin ehti vielä tieto siitä, että pääsen edustamaan Suomea Arnold Amateuriin, joka pidetään helmi-maaliskuun vaihteessa Columbuksessa, Ohiossa. Oon todella kiitollinen mahdollisuudesta ja siitä, ettei MM-kisojen ’menestys’ sitä torpedoinut. Olympia-weekend oli niin huippukokemus, että ajattelin lähteä reissun päälle joka tapauksessa hakemaan messuilta motivaatiota, varsinkin kun tiedossa oli että Mimmo (=Minna+Kimmo) matkaa sinne myös, mutta onhan se nyt hienoa päästä kisaamaan! Amatööripuolella nähdään minun lisäkseni kehonrakentajat Antti Halmo ja Kimmo Hovilainen. Ammattilaisissa taas bikinipuolella Anna Virmajoki, joka nujautti aikamoisen vuoden ’12 huipentuen pro-kortin saamiseen.

Arnoldiin lähtö on kyllä sellainen asia mikä ei meinaa millään mahtua kaaliin. Heti seuraavana aamuna kun tieto tuli, säntäsin ostamaan lentoliput ja Minnan & Kimmon kanssa varattiin hotelli. Passi, ESTA ym. on voimassa ja enää ei puutu kuin uudet bikinit! Mä valmistelin Biancaneven Elinaa jo mahdolliseen jymypaukkuun ja siellä ollaan jo varmaan asiat puoliksi tehtynä. :)

Eli nyt on taas kovat piipussa! Jouluna jouduin ’pakkolepoon’, sillä tuolla maan kolkassa ei ollut minkään valtakunnan sali auki. Pysyin koko syksyn terveenä ja mietin, että mahdankohan tulla hulluksi, kun olen sentäs tottunut treenaamaan useamman kerran päivässä. En tiedä johtuiko siitä että punkkasin koko viikon sohvalla vai siitä, että oli viimeinkin ’varaa’ sairastaa, kun oli ihan julmettu särky ja kolotus koko kropassa ja oksensin sitten joulupäivän. Eli selvittiin siitäkin treenaamattomuudesta ja nyt olen taas iskussa, ollaanhan tässä jo levätty ja huolella! Elintaso-posket saavutettu ja nyt on millä punttailla, limppua on tangossa varmaan enemmän kuin kertaakaan puoleen vuoteen.

Vuosi vaihtui mitä parhaimmassa seurassa Nokialla muutaman tiimiläisen kanssa. Rakettien sytyttämisestä vastasi tietenkin paukku-Piia ja on hyvä että meillä on valmistuvia dippoja niin on turvallisuusasiat hoidettuna! Käytin myös avautumispuheenvuoroni ja nyt on elämän kriisit taputeltu.

Ja Iso-Kuuselalle annettiin vain tähtisädetikkuja

Menojen suhteen oon kaikille toitottanut että ”katsellaan sitten kisojen jälkeen”.. Anteeksi nyt, mutta ei tässä mitään keretä katsella! Se näkyy nimittäin olevan tuo IFBB:n kilpailukalenteri jonka mukaan mennään. Vuosi 2013 on lähtenyt harvinaisen lennokkaasti käyntiin ja vuoden teema on: ”We all have dreams. But in order to make dreams come into reality, it takes an awful lot of determination, dedication, self-discipline, and effort.

2 vastausta artikkeliin ”Arnold Amateuriin !!!”

  1. Hei, voisitko vähän kertoa minkälaista vatsalihastreeniä teet ja kuinka usein?

    1. yleensä neljästi viikkoon: kolme eri liikettä 3×15, väh. 100 toistoa omalla painolla, rutistuksia 15 min putkeen.. lähinnä paljon rutistuksia, jalannostoja ja pitoja:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *