Kuvaustäyteinen vko

Huippumalli S. Iso-Kuuselalla riittää vipinää tällä viikolla! Mähän en ole ollut paria poikkeusta lukuunottamatta koulukuvauksia kummosemmissa kuvauksissa ja kun sellaisiin pääsen, ni voitte arvata että sitä ollaan vähän huuli pyöreenä miten niissä kuuluu käyttäytyä. Oleellista on tietää omat kuvakulmansa, mistä suunnasta/missä asennossa näyttää hyvältä, kumpi on naaman ”parempi puoli” jne. Peilin edessä on hyvä väännellä lärvää niin, että kun kamera on kohilla, se täydellinen hymy tulee selkärangasta kuin vettä vaan. Varsinkin messut on yhtä näyttäytymistä, koskaan ei tiedä kuka kuvaa joten kannattaa aina muistaa hyvä ryhti, vatsa sisään ja pepsodent. Meinaa itelläki unohtua. :) Las Vegasista tuli kyllä hyvää kokemusta, varsinki ku Kimmo oli kameran paremmalla puolella huutelemassa/ilveilemässä että vatsa! ja räpsi huolella niitä kulissikuvia, mistä itsekin pääsin näkemään ’totuuden’. Väitän kyllä edelleen kovasti, että olen luonnossa aina parempi kuin kuvissa. :)

Eilen olin hierontamallina, eli aika helppoa kun makasin vaan pöydällä ja nautin kivusta. 20 minuutin tehokäsittelyssä kaiveltiin tuolta minun rypäleiden välistä ja tänään on selkä ihan kosketusarka. Nyt olen venytellyt ahkerasti päivittäin ja vaikka pientä edistystä on tapahtunut (jalka nousee korkeammalle kuin ennen), toispuoleisia ollaan: ei taivu ja niskat niin jumissa että hyvä jos veri kiertää päässä. Toimistotyöläisen hiirikäsi vaikka mulla on kyllä lakumatto? Ei, vaan se on ku ollaa treenattu – ja kovaa! Sen verran mussa on työsarkaa, ettei meinaa ajat mahtua Mauran kalenteriin, joten äärimmäisessä hätätilanteessa tilataan poikittaista hierontaa pks-seudulta, kiitos. Varasin samalla siltä seisomalta ajan osteopaatille, jotta se rukkais tämän alaselän kuntoon. Mullahan on ollut ’vähän’ vatsaongelmia, ja nyt kuulin että alaselän lukot voi vaikuttaa suoliston toimintaan (HEUREKA!!!)! Elikkäs tuskan parahdus ↔ paskan turahdus. :)

Toinen sessio onkin sitten niin jymypaukku että siitä kerron vasta tuonnempana. Ja itseasiassa kolmaskin, nimittäin (tekut vaan Nikitalle), mulla on kovat odotukset! Vaikka malli vähän saattaisi sooloilla, niin muutahan multa ei voi odottaa, kuin tyylikkäitä luontokuvia. Olihan se.. Aina glamour.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *