Barbie-hetki tiedossa!

Kaikki naiset tietää millaista on hyvän kampaajan etsiminen. Maksetaan itsemme kipeiksi ja lähetään pois ajatellen että voi jumakauta. Tämä laji varsinkin kun on aika ulkonäkökeskeinen ja itse tipun siihen laariin missä häthätää osataan laittaa tukka ponnarille. Onneksi meillä on PRIME Hair & Beauty design ja Umppu.

Ekan kerran istuin Umpun tuoliin päivää ennen LBF, jolloin hän väänsi kisakampauksen valmiiksi. Sitten vaan tukka tötterölle ja kohti Lappeenrantaa. Umppu tuli ite perässä kisa-aamuna vielä oikomaan viimeiset suortuvat ja varta vasten Helsinkiin laittaan mut kuntoon SMiin. Pro Elitessä työnjako on se, että Umps laittaa tukat, Minna hoitaa meikit ja perhe Sorsa öljyt. Katotaan lankeeko mulle nyt värien levityksen opettelu että voin olla ees jollain tapaa ’hyödyks’, Kimbellä kun alkaa pikkuhiljaa olla aikas tukalat oltavat kert tiimissä on jo aika monta sirppua!

Ensimmäiset kriisin ainekset oli ilmassa, kun lähdin Espanjaan. Ajattelin että eikait se kikkuran vääntäminen voi niin vaikeaa olla mutta kuinkas kävikään. Olin vähä sivukorvalla kuunnellu että ”tärkeintä on mitä sinne alle laittaa” ja mullahan oli niin stydit setit ettei kyllä toiminu enää kiharrin eikä suoristin. Kirosin Maikulle ja Elinille että oonko oikeesti näin onneton tapaus, mutta eipä nekään saaneet sitä tukkaa ojoon. En lähe enää ikinä mihinkää ilman lämpörullia mutta aina parempi jos saan 45 kilosen komeetan matkaan. :)

Mun osa on tosi helppo; tänä lauantaina hoidan itseni vaan paikalle, kun Umppu on miettiny mulle lookin valmiiksi. Luvassa myös muuta mukavaa (näätte sunnuntaina jos oikeen tsemppaan), mutta luulen että palataan eka todellisuuteen ja kunnolla köniin w/ Minna & Kimmo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *