Lapin reissu

Päätin lähteä ekstempore viikon varoajalla kaverin matkaan Rovaniemelle viettään viikonloppua niiden mökille. Ainoa ehto mukaan lähtemiselleni oli, ettei treenejä jätetä välistä. Kaveri uhosi että periltä löytyy kyllä puusavottaa, hätätilanteessa hän laittaa mut kyykkää runkojen kanssa, heittelee kivii ja juoksee halko niskassa ylämäkeen. Tähän ei onneksi tarvinnut mennä, nimittäin puskaradio toimi poikkeuksellisen hyvin: kiitos Lapin bodareille eli Kerttu & Tuomas & Sanna, että pääsin Gym Everybodyn tiloihin lauantaina vääntään selkää! Uudella salilla palloilen aina ku pikku-apina kun kaikki on uutta/mistä löytyy mitäkin, mutta puitteet olivat mitä mainioimmat ja tulipahan tehtyä.

Mulle kyllä kerrottiin, ettei mökillä sitten ole juoksevaa vettä tahi sähköä, mutta en tiedä minkä sortin aivopieru taas käynyt kun mennyt totaalisen ohi. Vaikka kaupunkilaisakka olenkin niin en minäkään ihan pienestä hätäänny vaan nautiskelin koko lauantain tästä idyllisestä skutsissa –olosta. Olin pakannut osan ruuista jo torstaina 6Packii mikä osottautui verrattoman käteväksi, mutta muut ruoat laitettiin grillissä. Pientä alkukankeutta oli kun kumpikaan meistä ei tietenkään ollut käyttänyt kekäleitä-krikettejä-mitälie niin ei saatu grilliä syttymään kuin vasta liekinheittimellä. Ei muuten kärähtäny ripset eikä kulmakarvat :).

Lämpöä riitti pohjoisessa siinä +25 ja järven vesikin oli mukavat +21. Se tiesi puusaunaa ja dippailua eli naku-uintia. Petteri tuli myös vasansa kanssa pihaan moikkaa. Ei ihan joka viikkoinen reissu, kun koko perjantai & sunnuntai meni autossa, mutta mikäpäs siinä kun on huippuseuraa! Rehellisesti koko reissun tarkoitus oli vain hakea kaverille koiranpentu Iistä. Onneksi pölpyrä nukkui koko automatkan ja kiljuminen alkoi vasta kotosalla.


En tiedä oliko ilma puhtaampaa vai mikä, mutta loppukevennykseksi sen vaan sanon, että ” when life is viewed as good, a bad day is easily absorbed”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *