Olo kuin uudesti syntyneellä

Vaikka toisin voisi luulla(?), en ehkä ole se kaikkein naisellisin nainen. Kauneudenhoidossa en ole mikään ekspertti ja mun hikipyyhe/paidanhiha on aika hävyttömän näkönen ku tuhrin kaikki meikit siihen. Myönnettäköön, että iho on ollu aika tukossa, onhan hiki sentään toinen nimeni. Nyt teinkin jotain tyylilleni varsin poikkeavaa ja menin Jenna Lindqvistille kasvohoitoon Kampissa sijaitsevaan kauneushoitola Blue Lagooniin.

Mulle tehtiin ihotyypilleni sopiva hamppu-bambu kasvohoito, joka sisälsi alkupuhdistuksen, ultraääni-ihonpuhdistuksen, kuorinnan, kosteuttavan naamion ja kosteusvoiteen. Vetäsin itteni niin reporangaksi siellä että totta kai aloin kuorsaamaan. Ihana hierontaosuus käsitteli ensin kasvot; nyt jaksaa taas hymyillä koko ajan, sitten hartioita, ylärintaa ja selkääkin. Teki gutaa nimittäin mulla oli rinta-päivä justiinsa takana.

Lopuksi Jenna laittoi vielä kestovärit ripsiin. Värin vaikuttaessa sain vielä päähieronnan! Kuulette varmaa sinne asti kuinka mun ajatus juoksee. Tähän asti olen väittänyt olevani liian kärsimätön makaamaan hoidoissa, mutta nyt ymmärränkin paremmin mitä naiset aina kouhottaa – arjen luksusta vai miten se nyt meni – 1,5 h täyttä hemmottelua!

Blue Lagoonissa on kaikkia muitakin hoitoja rakennekynsien ja ripsien lisäksi, mainittakoon mielestäni yksi oleellinen, nimittäin karvanpoisto. Kisoihinhan pitää vetää ittensä kaljuksi, jotta väri levittyy mahdollisimman tasaisesti tasaiseksi ja sehän ei käy jos on jotain hämmentäviä pörröjä. Aikaa säästyy, kun ei tarvitse itse valoa vasten skannailla että jäiköhän jotain haituvia mahdollisesti johonki polvitaipeeseen. Jenna tekee myös brassit kiitettävään 16 minuuttiin, se tarkoittaa sitä että paljon ei happea vedetä välissä mutta kerranhan se kirpasee.

Hyvin levänneenä pikku päiväunien jälkeen treenikin kulki kuin unelma, plus näin jopa silmäni peilistä. Iho on kuin vauvan pylly ja mieli sitäkin virkeempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *